Moikka!

Tää on hyvä kysymys! Ollaanhan me kaikki toisillemme randomeita ennen kuin paremmin tutustutaan. Eli mä oletan, että sä et oo nyt menossa ihan kenen tahansa Taalasmaan ovikelloa soittamaan ja ehdottamaan, että mitä jos pantaisiin?

Seksitreffejä voi toki sopia tuntemattomankin kanssa, mutta kuten muunlaisessakin kanssakäymisessä, on suostumus se tärkein asia. Vaikka ootte sopineet panotreffeistä, kaikilla on mahdollisuus sanoa missä tahansa kohtaa ei. Ja sitten se tarkoittaa ei. Kyllä se vaatii rohkeutta mennä seksipuuhailemaan itselleen tuntemattoman kanssa, joten ymmärrän kyllä että ensiajatus tästä voi tuntua hivenen oudolta.

Panodeittien luonteesta huolimatta on usein hyvä katsoa silmiin, tervehtiä ja kysyä vaikka mitä kuuluu. Voitte juoda kahvit ja tsekkailla, että vieläkö tämä on hyvä idea. Toisinaan vaatteet voivat irrota heti oven sulkeuduttua eikä sen suurempaa tutustumista kaivata – tunnustele tilannetta. Muista ehkäisy!

Ja uusiksi: jos ei tunnu hyvältä, voit sen sanoa ja lähteä menemään. Sama juttu, jos toinen vaikuttaa siltä, että nyt ei oo hyvä, kysy onko kaikki okei.

Stand up -koomikko Ismo Leikola otti kantaa tähän No means no -ajatukseen James Cordenin show’ssa jokunen aika sitten. Katsohan video, jos englanti taipuu :)

Terkuin,
Minna

Miksi palautetta on hyvä antaa? No siksi, että voidaan kehittää meidän vastauksistamme parempia!  Kerro siis mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta