Mietitkö joskus hauskan illan jälkeen, et mitä ihmettä eilen on tapahtunut? Muisti on loppunut siihen, kun olet kumonnut frendin jotain pahanmakuista viinasekoitusta? Ehkä päädyit toiseen kaupunkiin eikä muistissa ole mitään muistikuvia, miten näin on käynyt? 🤔 Kyseessä muistikatkos humalassa.

En nyt sanoisi, että jokaisella olisi ollut muistikatkos humalassa. Mutta osalle tämä saattaa olla tuttua, toivottavasti ei kuitenkaan monia kertoja. Jengi saattaa myös keskustella siitä onko alkoholi ok päihde. Puhutaan nyt kuitenkin muistikatkoksista humalassa.

Okei, hauska ilta takana, mut filmi poikki ku frendi toi lärvilautasen sun eteen. Apua mitä on tapahtunut?!?! Hyvä uutinen on se, ettei mitään ole kadonnut sun muistista! Woop woop! Mutta asiat ei vain ole tallentunut sun kovalevylle.

Muistikatkoksia ilmenee yleensä, kun on dokannut liikaa aivojen sietokykyyn nähden. Se et jos näin käy joskus, se tuskin mitään hallaa tekee sun aivoille. Hyvä on kuitenkin tiedostaa se, et alkoholi on hermomyrkky ja sen käyttö tuhoaa aina aivosoluja. Eikä se nyt kovin kiva tunne ole, kun ei muista mitä eilen on tapahtunut. 🙄

 Kerro mitä mieltä olit videosta. Siit olis meille apuu, kiiitos! <3

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta