Moikka!

Pohdit peniksen ja pimpin kokoa. Tarjolla on kaikenlaisia vaginoita ja peniksiä ja kaikenlaiset koot ovat hyviä. Välillä näiden yhteensovittamisessa voi olla hankaluuksia, kun taas toiset käyvät helpommin yhteen.

Jos kyse on ison peniksen ja pienen pimpin yhdistämisestä, hain sulle sopivan vastauksen Sexpon sivulta. Siellä on kysytty miten emätintä saisi venytettyä, kun tällä hetkellä mahtuu vain yksi sormi sisään.

”Emätinhän itsessään on putkimainen, n. 6-12 cm pitkä, normaalitilassa 1-2 sormen levyinen elin, joka joustaa ihan luonnostaan esimerkiksi yhdynnän aikana. Joissakin tapauksissa vaikeuksia voi aiheuttaa rakennepoikkeavuus, mutta todennäköisempää sinun ikäisellesi on yleensä kuitenkin pienempi immenkalvon aukko ja mahdollisen jännityksen mukanaan tuoma lihaskireys.”

Jännitystä voi vähentää juttelemalla ja tutustumalla paremmin toiseen. Seksiä voi harjoittaa ilman yhdyntää, jolloin ei tarvi niin jännittää miten saada penis mahtumaan pimppiin. Toiseen voi tutustua lähtemällä seikkailemaan käsien ja suun kanssa.

Suosittelen siis huolehtimaan siitä, että pimppi on kyllin kiihottunut ja kostunut ennen kuin penis ja pimppi kohtaavat. Liukkautta voi myös edistää liukuvoiteen avulla. Liukuvoiteen käyttö ehkäisee kondomin rikkoutumista ja parantaa sen paikallaan pysymistä.

Terkuin,
Minna


Ps. Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta