Moikka! Olen todella iloinen, että esität tämän tyyppisen kysymyksen. Ihailtavaa on, että tiedostat ettei alkoholi oli sinun juttusi, etkä lähde mukaan siihen touhuun vain miellyttääkseen ystäviäsi! Fiksu valinta! Onko tämä ryyppääminen sitten niin rajua katseltavaa, ettei silloin tahdo olla lähimaillakaan? Onko siis pois suljettu ajatus, että hengailet heidän kanssaan vaikkakin et siis itse joisikaan?  Asian puheeksi ottaminen ystäviesi kanssa, voisi olla hyvä ajatus. En ehkä heti pistäisi heitä vaihtoon ilman pientä ”taistelua”. Jos laittaisin aina jokaisen ystäväni jakoon heidän tehtyään jotain hieman hölmömpää, olisin ypöyksin.

Uusia ystäviä löytää parhaiten, kun on rehellinen ja aito sekä uskaltaa kohdata uusia ihmisiä. Jos hiiviskelee pitkin nurkkia huppu tiukasti kiinni vedettynä, on uusien tuttavuuksien luominen huomattavasti vaikeampaa. Harrastukset kuten esimerkiksi musiikki, liikunta tai vaikkapa puutarhatonttujen paskaksi nuijiminen vasaralla yhdistää kummasti ihmisiä yhteisen kiinnostuksen kautta. Kotiin harvemmin marssii kasa ventovieraita ihmisiä, joista sitten tuleekin parhaita ystäviäsi.

Vinkkejä kavereiden löytämiseksi

Tämä vastaus meni siihen, että esitin kolminkertaisen määrän omia kysymyksiä vastineeksi. Meidäthän löydät myös esimerkiksi Instagramista nimellä buenotalk, ja siellä voi koska vaan aloittaa uuden keskustelun kanssamme. Juttelisin nimittäin mielellään lisää aiheesta kanssasi!

Voimia, Ugg! – Seba

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta