Moikka!

Kiitos hyvästä kysymyksestä! Suuseksillä tarkoitetaan suulla, huulilla ja kielellä annettua iloa vastaanottajalle. Et erittele kysymyksessä ollaanko hyväilemässä penistä tai vulvaa, joten vastaan koko rahan edestä!

Jos suuseksi on itselle vierasta, se voi aluksi tuntua vähän awkwardilta, että miten sen kanssa edetään. Siitä puhutaan vähän siihen tyyliin, että kaikilla meillä tulisi olla vähintään musta vyö suuseksissä (ilman harjoitteluakin).

Mitä enemmän se jännittää, sen enemmän siitä on syytä kommunikoida kumppanille. Miltä kuulostaisi, jos sopisitte, että nyt satsataan suuseksitreeneihin? Laita kalenteripyyntö halutulle tyypille, ja jos oot todella tosissasi, laita joku maajoukkueen verryttelyasu päälle ja hikinauha otsalle, nyt opiskellaan!

Puhuminen, kuunteleminen ja puhuminen

Mä ajattelen niin, että mitä avoimemmin kykenee juttelemaan seksiin liittyvistä asioista, sen kivempaa siitä tulee. Ekat kerrat ja useat kerrat senkin jälkeen saattaa olla Melkoista Sekoilua ja se on ihan okei. Siksi kannattaa satsata tyyppin, jonka edessä kehtaa mokailla. Kaikille ei toimi samat jutut, joten uuden kumppanin kanssa pääsee aina opettelemaan mistä juuri hän tykkää. Usko mua, kaikille ei toimi samat jutut.

Miellyttävän seksin tyytyväisyyskerrointa lisää se, että teidän kommunikaatio pelaa. Voitte sopia, että vastaanottava osapuoli kertoo miltä kosketus tuntuu. Joo, lisää, enemmän, kovempaa, hellemmin, ei tätä. Joskus hyväksyntä voi olla vaan kehräysääntä tai vaikka huohotusta. Jos toinen venkoilee kosketuksesi alta pois, varmista ennen jatkamista, mikäli se mitä juuri teit on hänelle ok. Suosittelen, että keskitytte vuorotellen toisiinne, kun opettelette mistä toinen pitää. Silloin toinen saa keskittyä nauttimaan ja toinen opettelemaan. Toimii myös opetteluvaiheen jälkeen 🙂

Mistä tulee neuvotella?

Sovi etukäteen mitä sperman kanssa tehdään. Ohjataanko sperma laukeamisen yhteydessä lakanalle, kumiin, iholle vai suuhun? Kaikki käy. Jotkut nielevät – toiset eivät. Sperman vastaanottajana päätät miten tilanteessa toimitaan. Huomaa myös, että jännitys saattaa aiheuttaa sen, että laukeaminen ei onnistu. Sekin on ihan tavallista. Kun toinen on itselle tutumpi, on helpompi rentoutua toisen seurassa.

Mä ajattelin lähteä tällaiselle käytännönläheiselle linjalle, joten enjoy!

Ihan ensin – kaikki osapuolet pesulle.

Jos sulla on penis, esinahka vedetään hellästi kokonaan taakse, jotta pääset suihkuttelemaan terskaa ja esinahkan puhtaaksi vedellä. Tämän jälkeen vedä esinahka takaisin. Pese myös varsi, kivekset ja nivuset (näihin voit käyttää mietoa pesuainetta).  Mä oon kuullut tyypistä, jonka äiti oli sanonut, että se esinahan alle jäävä töhnä on suoja-ainetta, eikä sitä kannata pestä pois. Tämä ei ole totta! Koko Bueno-jengi suosittelee huolellista puhdistumista nautinnon lisäämiseksi!

Jos sulla on vulva, pese alapää vesisuihkun avulla kädenlämpöisellä vedellä. Et tarvitse tähän saippuaa. Älä suuntaa vesisuihkua emätinaukkoon, riittää kun peset häpyhuulet sekä klitoriksen ja peräaukon alueen. Emätin on itsepuhdistuva.

No mites se ehkäisy?

No niin, nyt on lähtökohdat kunnossa, eli puhdas iho. Ootko jutellut sun kumppanin kanssa miten huolehditte seksitautien ja raskauden ehkäisystä? On olemassa peniksen päälle puettavia makukondomeja, jotka tekevät suuseksistä makoisampaa ja lisäksi on olemassa erimakuisia suuseksisuojia, jolla voi suojata emättimen. Mikäli ette käytä ehkäisyä, on hyvä käydä seksitautitesteissä varmistamassa, että ette kanna tietämättänne jotain seksitautia. Tällain seksitaudit pääsevät liikeelle.

Miten penis kohdataan?

Vaikka tavoitteena on päästä alakertaan, voi olla hyvä lämmitellä tunnelmaa suutelemalla ja koskettamalla käsin toista herkistä paikoista. Kun olette mielestänne valmiita aloittamaan, voit suudella tiesi peniksen luo. Tässä vaiheessa sua kohtaa penis ilman erektiota tai erektion kera. Ihan kummin vaan, suuseksin osana myös sormet joutuvat töihin. Penikseen voi tarttua ja hyväillä suulla, huulilla ja kielellä – mutta unohda hampaat. Hampaiden käytöstä on harvemmin kiitelty, saati jaettu mitään palkintoja.  

Ota kiinni peniksen varresta ja testaa esimerkiksi seuraavia asioita:

  • Varren nuoleminen pitkin vedoin hitaasti kieli rentona tai terävämpänä
  • Ota peniksen pää suuhun ja pidä huulilla hellä ote varresta pienen imun kera. Toinen käsi voi ottaa puristusotteen varresta. Liikuta suuta ja kättä samanaikaisesti ylös ja alas.
  • Terskan alapinnan nuoleminen hellästi. Ajattele penistä jäätelötuuttina ja nuole siten niistä paikoista minne jäätelö tahtoo valua kuumina kesäpäivinä
  • Voit ohjailla penistä suussasi eri kohtiin, kohti kitalakea, poskea tai nielua. Sinä määräät tahdin ja miten syvälle sinusta on okei ottaa penistä. (Oksennusrefleksi on mahdollinen, kun penis osuu nieluun.)

Pyydä kumppaniasi kertomaan, kun hän lähestyy laukeamista. Voit jatkaa sitä mitä olit tekemässä, koska se ilmiselvästi tuottaa tulosta. Tää menee vähän akrobatiaksi, kun samanaikaisesti tapahtuu monia asioita. Yleensä tasaisen rytmikkään imemisen ja käsipelin yhdistelmä tuottaa haluttua tulosta. Voit halutessasi myös pyytää kumppaniasi näyttämään miten hän tykkää laueta ja tehdä hänen käyttämästään tekniikastaan hyvät muistiinpanot. Jos et halua, että suuhusi lauetaan, voit jatkaa käsin loppuun saakka.

Miten vulva kohdataan?

Vulvaan suunnattu suuseksi on myös yhdistelmä sormia ja suuta. Pitkään on ajateltu, että klitoris on se pieni kohta häpyhuulten välissä. Sen sijaan klitoris on paljon laajempi. Jos multa kysytään, niin se on ihan potentiaalisen Pokémonin näköinen. Katso kuva. Siksi vulvassa on monia paikkoja, joiden koskeminen suuseksin yhteydessä tuntuu hyvältä ja lisää nautintoa.

Klitoriksen näkyvä osa on kuin jäävuoren huippu. Suurin osa on piilossa.

Häpyhuulia tulee kaiken maailman koossa, väreissä ja muodoissa. Niitä voi nuolla, imeä ja näykkiä hellästi. Jotkut ovat tosi herkkiä kosketukselle, kun taas toinen tarvitsee voimakkaampaa otetta. Tärkeää on muistaa liukastus. Kiihotus aiheuttaa (yleensä) kostumista. Kun liukkautta löytyy, voi sormia hyödyntää suuseksin apuvälineenä. Kaikenlainen nuoleminen lisää kyllä kosteutta alapäässä, mutta tarvittaessa sitä on myös saatavilla liukuvoiteen muodossa. Useimmat kaupat myyvät sitä.

Voit kokeilla seuraavia asioita:

  • Avusta sormilla jotta pääset kielelläsi lähemmäs haluamaasi kohdetta
  • Nuole uloimpia häpyhuulia pitkin ja hellin vedoin kielelläsi. Voit piirtää erilaisia koukeroita kielelläsi tai painaa kieltäsi kumppaniasi vasten
  • Ota häpyhuulista tai klitoriksesta kevyt ote huulillasi ja ime niitä
  • Nuole klitorista hellästi ja kiertele sitä kuin olisit nuolemassa pyöreää tikkaria. Kokeile miltä tuntuu, kun nostat sormella klitoriksen päällä olevaa huppua. Muista, että klitoriksen pää on todella herkkä, joten kuuntele kumppaniasi mikä tuntuu hyvältä.
  • Klitoriksen ja emättimen välissä on herkkä alue, jota voit nuolla
  • Kaikkien näiden aikana voit kosketella sormilla emättimen aukkoa tai työntää sormet kumppanisi sisään

Entäs nyt?

Miltä nyt tuntuu? Huomasitko mitkä jutut vaikutti sun kumppaniisi positiivisesti? Mistä huomasit sen? Kiihtyvästä hengityksestä, puristuvista käsistä, vatkaavista jaloista?

Seksin jälkeen on hauska fiilailla mikä tuntui kivalta ja kehua toista miten mahtavalta joku muuvi tuntui. Suuseksiin liittyy niin miljoona asiaa, joita voi ottaa huomioon.

Yksi juttu mistä haluan vielä kertoa on, että voi tuntua nololta, jos laukeaa heti tai sitten ei millään. Jälleen kerran – sekin on tavallista. Jos laukeat nopeasti, sulla voi olla mahdollisuus uusintaan. Jos tuntuu vaikealta laueta, kannattaa satsata lisäopiskeluun ja rentoutumiseen. Orgasmin feikkaaminen, siitä hajoilu, nolostelu ja valehtelu asiasta ei paljon mieltä piristä. Jos edes ehdit miettiä, että sussa on jotain perustavaa laatua oleva vika, niin ei ole. Laukeaminen ei ole mikään tae, vaan sitä joutuu treenaamaan jokaisen kumppanin kanssa. Itsetyydytyksen kautta voit oppia millaiset jutut sulla toimii ja sen kautta osaat neuvoa paremmin asianosaisia.

Huolimatta siitä, että onnistuitko laukeamaan, suuseksi tuntuu yleensä ihan megakivalta. Harjoittelun ja aidon kiinnostuksen myötä tehdä toiselle hyvää syntyy varsin maukasta jälkeä! 🙂

Tsemppiä suuseksitreeneihin!
Minna

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta