Me ollaan täällä Bueno Talkin huoneessa vähän dinosauruksia, mutta toisaalta surffataan uusimpien trendien aallonharjalla. Siksipä vastauksisammekin kaikuu niin 8-bittistä retromusaa kuin modernia dubsteppiä.  

Seban mielestä tämä oli jopa hauska kysymys, minkä vuoksi hän vastaakin näin:  
Täytyy myöntää että pelaaminen on hieman osaltani jymähtänyt kivikauteen eikä ole maailman aktiivisinta juuri nyt, mutta jokaiselle laitteelle löytyy silti aina jokin lemppari ja kyseisiin peleihin voisin palata koska vaan. 

NES- rampage / donkey kong 
Nintendo gameboy- zelda 
Ps- crach team racing / tekken 3 
Ps2- tekken 5 
Ps3- FIFAt (mikä vaan koska vaan missä vaan) 
Ps4- Broforce/ FIFA 
Pc- age of empires 
Android- hungry shark 

Minna kertoo:  
Pelaan Pokémon GO:ta, Bubble Shooteria, Zookeeperia, Doge2048:ia, Sanapalaa, Words of Wondersia, Peakia ja kun on juhlapäivä niin otan 8-bittisen Nintendon esiin ja pelaan Super Mario Bros 3:sta ja Duck Huntia. 

Allekirjoittanut varmastikin pelaa enemmän kuin Minna ja Seba yhteensä. Itsellä pelaaminen on hyvin kausiluontoista, eikä sen takia ihan ykköspeliä voi sanoa. Eniten aikaa olen varmaankin viettänyt erilaisten roolipelien (Final Fantasy, Skyrim, Witcher 3 ym.) kanssa. Toisaalta kännykällä tulee pelailtua Pokemon Go:ta ja tällä hetkellä myös Rush Warsia. Kaikkien aikojen paras digipeli on vanha kunnon Super Mario Bros 3:n NESillä, mutta sitä ei juuri koskana tule pelattua… 

PS4:llä on tullut pelailtua esim. Spider Mania ym. tarinallisia yksinpelejä. Pelailen PC:llä myös monia Indie-pelejä, mitä nyt sattuu Steamista tahi Epic Storesta löytymään. Tällä hetkellä läpipeluuta odottelee Minit, jota pelataan 60 sekunnin pätkissä. Lolia, Dotaa, CS:ää ym. “suosittuja” eSports pelejä olen myös kaikkia jonkin verran kokeillut, koska seurailen näissä etenkin Suomalaisten edesottamuksia ja se on kivempaa, kun peleistä jotain ymmärtää. Eli siis hyvinkin laajasti kaikenlaista tulee pelailtua ja seurailtua 😊.  

-Mikael 

ps. Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta