Hejsan!

Bra spelbeteende är basen till en bra spelstund. En bra tanke är att fundera över hur du vill att andra beter sej mot dej och dina kompisar i spelet och utanför den? Ta andra på allvar, skratta med andra, inte till andra och förnedra inte någon, då blir fiilisen dålig och troligtvis blir någon sur eller ledsen och då får man lätt känna av det spelet eller utanför den. När man följer de gemensamma reglerna fungerar samarbetet bättre och alla vinner på det (ni vinner gamet).

Kom ihåg att du spelar med folk som har känslor, att kämpa tillsammans och ge positiv feedback funkar super och negativa kommentarer är ett rött kort, få vill spela med någon som inte bryr sej om andra. Alla spelare har varit nybörjare och för att bli bra måste man misslyckas, lära sej av det och öva.

Bra spelbeteende är också att ta andra i hänsyn och hjälpa med att hitta rätt spelteam och ge tips när någon frågar efter det.  När du har roligt och trivs, syns och hörs det och ingen behöver säga till där hemma om språkbruk, flygande saker och heta känslor.

Hälsar,
spelgurun Annukka


Din feedback är nyttig för oss. Berätta vad du tyckte om svaret.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta