Olet saattanut aiemminkin vierailla BuenoTalkin sivuilla, mutta mitäs nämä ihmeellisen eeppiset sivut pitävätkään sisällä. Tällä videolla tutkitaan mitä nämä uudehkot ja mahtavat sivut tarjoavat, mutta pssst!! Suosittelen tekemään oman tutkimusretken myös sivuillemme. Tämä on vain pintaraapaisu uudistuneista sivuistamme.

BuenoTalk tarjoaa tietoa päihteistä, pelaamisesta ja hyvinvoinnista- ilman sitä turhaa hössötystä. Nettisivuiltamme voit mm. katsoa videoita eri aiheista, kuten päihteistä, koulusta, suhteista sekä välillä myös hieman random asioista.

BuenoTalkin nettisivut saivat nyt uuden ilmeen ja ovatkin huomattavasti selkeämmät sisällöltään. Nyt sinun on helpompi tutkia mitä kaikkea sivuilta löytyy sekä etsiä itseäsi kiinnostavia aiheita ja juttuja. Ja jos ei sisällöstä löytynyt juuri sitä, mitä olit miettinyt/pohtinut, voit aina kysyä meiltä- me vastaamme.

”BuenoTalkin sisällöt perustuvat suurelta osin nuorten esittämiin kysymyksiin, joihin teemme juttuja verkkosivuille ja videoita sosiaalisen median kanaviimme”, kertoo mediasuunnittelija Sebastian Östman.

BuenoTalkin uudistetut verkkosivut ovat saaneet kiitosta raikkaasta ulkoasustaan ja käyttäjäystävällisyydestään. ”Sivut ovat todella fresh – buenomaiset, raikkaat ja hieman hupsuttelevat”, hehkuttaa Nilla Virén.

Mutta tarkastellaan hieman syvemmin nettisivuja, mitä ne kätkevät sisälleen:

Blogi

Blogeissamme syvennymme tarkemmin erilaisiin aiheisiin sekä pohditaan hyvinvointiin liittyviä asioita kuten kouluelämää, ihmissuhteita ja terveellisiä elintapoja. Blogimme on täynnä juttuja, jotka saattavat koskettaa juuri sua.

Kysy/ Fråga

Jos napsautat tuota coolin näköistä kissaa oikeassa alareunassa, pääset kysymään meiltä jotain, mitä haluatkaan kysyä. Kysy kohdasta löytyy meidän vastaukset mieltä askarrutaneisiin kysymyksiin. Voit vaikka selailla mitä muut ovat kysyneet ja mitä me olemme vastanneet.

Videot

Videoistamme löytyy kaikenlaisista aiheista sisältöä. Ja voin sanoa, NIITÄ ON PALJON. Jos etsit tietystä aiheesta videoo, voit suosiolla rajata hakua valitsemmalla aiheet mistä haluat sisältöä. Videoitamme löytyy myös BuenoTalkin Instagramista , Youtubesta sekä TikTokista. BuenoTalk löytyy myös Snapchatista.

Visat

Meiltä löytyy myös eeppisiä visoja erilaisista aiheista. Voit siis testata tietoasi visojen kautta tai testata frendis tietoa esim. päihteistä. Myös ammattilaiset voivat hyödyntää visojamme esim. oppilaille.

Lopuksi olisi todella kiva, jos kertoisit vielä palautteen meille-> Lyhyt palaute <3.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta