Moikka sä ja kiitti, kun laitoit meille viestiä. Ensinnäkin ihan sairaan hieno homma, et oot yrittänyt lopettaa nuuskan käytön. Se on se isoin ensiaskel. <3 Mut tosiaan se ei välttämättä ole mikään iisein homma lopettaa nuuskan käytön. Annan sulle muutaman vinkin, mistä vois olla jeesiä siihen hommaan.

Mieti sun tavoite aka palkinto

Ekaks voit lähtee miettimään mikä sun motivaatio tälle koko hommalle on: miks oot päättänyt lopettaa nuuskan käytön. Motivaation ylläpitämisessä valitse ittelles jokin palkinto. Joku siisti juttu minkä saat, kun oot pystynyt lopettaa laittaa niitin huuleen. Eikä tän tarvii olla yks juttu, vaan palkintoi pitkin matkaa, kun oot pystynyt vähentää: leffailta, herkku tai joku kiva tekeminen.

Huutele asiasta frendeille

Mikään ei oo parempi tapa varmistaa saada tehtyy joku homma kuin kertoa siitä pitkin kyliä. Samalla saat salee tukea etkä oo asian kanssa silloin yksin. Voit puhuu kans koulun alkaessa vaikka koulun terveydenhoitajalle. Tuki on tärkeää, ja he voi jeesii ja kannustaa sua.

Lopeta pikkuhiljaa

Jos sust tuntuu, et on vaikee lopettaa nuuskan käyttö kertarykäsyllä, kokeile lopettaa pikkuhiljaa. Step by step. Tänää yks vähemmän. Huomen vähän enemmän vähemmän. Ylihuomenna taas vähemmän. Kyl se siit lähtee ja pikkuhiljaa huomaat on kokoajan helpompi ja helpompi olla ilman nikotiinii.

Nuuskaamisen lopettaminen

Valmistaudu elää ilman nuuskaa

Joku päivä tulee se hetki, kun et enää käytä nuuskaa. Siel ylähyllyl ei ookaa mitään. Valmistaudu tähän henkisesti ja sillon kun se hetki tulee (kun oot ite päättänyt päivän), päästä irti kertarykäsyllä.

Jep, se ei oo mikään iisein juttu irtautuu nikotiinista. Muista, ettet oo ainoo ja tukee on saatavilla. Toivottavasti näistä kikoista on jeesii sulle. Ja voit tulevaisuudes jeesii frendii, kun se ihan pulas miettii kääk miten voin lopettaa nuuskan käytön.

Ois kiva, jos kerrot viel palautteen <3 -> Oliko vastauksesta hyöytyä?

Kysythän jos on kysyttävää <3 Kysy – Fråga – Buenotalk

Edellinen Seuraava
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Comments
Vanhimmat
Uusimmat Eniten äänestetyt
Rivinsisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit

Lisää juttuja tästä aiheesta