Eeppinen Vape-uutisia seikkailu sai vihdoista viimein kauan odotetun jatko-jatko-osan, eli Vape-uutisia osa 3. Tervetuloa siis seuraamaan jälleen tätä höyryävän kutkuttavaa hieman koomista jatko-osaa. Jossa ei todellakaan enää lueta uutisten otsikoita ainakaan. Tämä on suora jatko-osa vape-uutisia osa 2:lle. Jos et ole näitä vielä nähnyt, alta löytyy linkit edellisiin jaksoihi.

Diasetyyli ja Vape: Mitä niistä pitää tietää?

Kuulostaako tutulta, kun jotkut vape-nesteet maistuvat ihan karkilta tai keksiltä? No, se saattaa johtua diasetyylistä, joka on yks ainesosa monissa vape-jutuissa. Mutta hengittäminen sitä voi olla paha juttu sun keuhkoille. Se voi aiheuttaa tosi isoja ongelmia, kuten ”popcorn-keuhkot”. Ne ei kuulosta hyviltä, eihän?

Moni meistä ajattelee vapen olevan turvallisempi vaihtoehto tupakalle, mutta ei nyt ihan näinkään. Tutkimukset osoittavat, että se voi silti olla tosi paha sun terveydelle. Se voi aiheuttaa riippuvuutta, keuhkosairauksia ja muita ikäviä juttuja.

Yhdistä diasetyyli ja Vape yhteen, ja meillä on tosi vaarallinen combo. Onneksi on olemassa diasetyylistä vapaita vape-nesteitä, joten voit tehdä terveellisempiä valintoja. Ja muista, jos oot epävarma, kysy aina ammattilaiselta! Tärkeintä on pitää huolta sun terveydestä, eikä riskeerata sitä muodikkailla jutuilla.

Voiko vapen tilata netistä (ulkomailta)?


Vape-tuotteiden tilaaminen ulkomailta netin kautta voi olla mahdollista, mutta se riippuu monista tekijöistä, kuten maan lainsäädännöstä ja säännöksistä, jossa asut, sekä tuotteen sisällöstä ja laadusta. Joissakin maissa on tiukkoja rajoituksia vape-tuotteiden maahantuonnille tai niiden myynnille, ja jotkut maat ovat kokonaan kieltäneet niiden tuonnin tai myynnin.

Lisäksi on tärkeää huomata, että tilaamalla vape-tuotteita ulkomailta saatat altistaa itsesi riskille, kuten tuotteen laadun tai turvallisuuden epävarmuus, verojen ja tullimaksujen maksaminen sekä mahdolliset ongelmat toimituksen kanssa. Tästä syystä on suositeltavaa tarkistaa paikalliset lait ja määräykset ennen vape-tuotteiden tilaamista ulkomailta ja harkita myös paikallisten myymälöiden tai verkkokauppojen käyttöä, jotka toimivat noudattaen paikallisia lakeja ja turvallisuusstandardeja.

Jos et ole vielä katsonut tämän trilogian ensimmäisiä osia, ei hätää. Tässä linkit niihin: Vape-uutisia – Buenotalk sekä Vape-uutisia osa 2 – Buenotalk.

Ois kiva, jos kertoisit vielä palautteen vape-uutisia osa 3 videosta -> Kerro mitä mieltä olit videosta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta