Vape-uutisia! 📢

No niin katsoja! Tervetuloa tähän oudon ihanaan, mutta täysin epäviralliseen uutistenlukuhetkeen. Tutkitaan yhdessä mitä uutisia tulee vastaan vapesta googlettamalla. Ja tutustutaan samalla vapesta nousseihin uusiin termeihin. 👀

Mistä nuoret saa vapea?

Nuoret voivat saada Vape-tuotteita monista paikoista, vaikka niiden hankinta onkin laitonta alaikäisille. Joissakin tapauksissa he saattavat pyytää vanhempia ystäviä ostamaan niitä puolestaan. Lisäksi nuoret voivat yrittää tilata Vape-tuotteita verkosta käyttämällä vääriä henkilötietoja.

Mitä on vapediilaaminen?

Vapediilaaminen viittaa kaupankäyntiin Vape-tuotteilla, kuten sähkösavukkeilla ja niiden tarvikkeilla. Tämä voi tapahtua joko fyysisesti paikan päällä tehtävillä kaupoilla tai verkossa. Nuorten vapediilaaminen viittaa ilmiöön, jossa nuoret harrastavat Vape-tuotteiden kauppaa, ostamista, myymistä tai vaihtamista keskenään. Vapediilaaminen tapahtuu usein kouluympäristöissä, sosiaalisissa verkostoissa tai verkossa. Se on huolestuttava ilmiö, koska se altistaa nuoria Vape-tuotteiden haitallisille vaikutuksille. Ei siis ihan pelkästää plussia tässä diilissä.

Kuvitteellinen kuva

Ois kiva, jos kerrot viel palautteen -> Kerro mitä mieltä olit videosta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta