Anaaliseksi tuttavallisemmin peppuseksi – aihe, joka on ollut vuosia tabu miesten ja naisten keskuudessa, sen erotessa tavallisesta yhdynnästä vain muutamalla sentillä.

Tutkijoiden mukaan anaaliseksi aiheuttaa yleensä kipua, ainakin yhdynnän alussa. Kannattaa keskustella kumppanin kanssa asiasta etukäteen, jotta mahdollisia yllätyksiä ei tulisi. Aloittelijan ei kannata työntää sisään sitä isointa mahdollista esinettä, vaan edetä pikkuhiljaa, esim. sormen tai anaalitapin kanssa. Suosittelen muistamaan myös liukasteen.

Monia mietityttää myös anaaliseksiin liittyvä hygienia ja joillekkin se onkin se suurin estävä tekijä aktin suorittamiseen. Peräaukko on hyvä pestä ennen makuuhuonepuuhia, mutta suurempia anaalihuuhteluja ei kannata lähteä tekemään, sillä ne poistavat kehon luonnollisia bakteereja. Anaaliseksistä vaihdettaessa vaginaaliseen seksiin kannattaa aina muistaa pestä itsesi tai seksilelut huolellisesti, tai vaihtaa kondomi.

Kondomista puheenollen, anaaliseksissä kannattaa käyttää vaadittavaa suojausta. Vaikka raskaaksi ei luonnollisesti voi tulla, kondomi suojaa suolen limakalvon bakteereilta ja viruksilta. On myös tärkeää käydä sukupuolitautitesteissä ennen ja jälkeen anaaliseksiä, riippuen toki kuinka hyvin kumppanin tuntee.

Mikäli ottaa huomioon edellä mainitut asiat ja päättää kokeilla anaaliseksiä, mutta akti sattuukin liikaa, kannattaa palata askel taaksepäin ja kokeilla ehkä jotain muuta. Anaaliseksi ei tosiaankaan ole kaikille, vaan mieltymys siinä missä vaikkapa suuseksi. Monen mielestä anaaliseksi ei satu ja se on jopa mukavaa, joten kannattaa antaa tälle aurinkoa pimennossa olevalle ruumiinosalle mahdollisuus, mikäli yhdessä niin päätätte.

Mikäli jokin jäi mietittymään, kannattaa katsoa tästä meidän aiheeseen liittyvä video: https://www.youtube.com/watch?v=wcVFVWhuB0I

Miro

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta