Hei! Normaalia tai epänormaalia, keitä me olemme sanomaan. Itse laitan maksalaatikkoon ketsuppia ja tämäkin on välillä koettu todella oudoksi. Sanotaanko niin, ettei nuuskaa ole ainakaan suunniteltu esinahan alle laitettavaksi ja täten voimme todeta tämän ainakin hieman poikkeukselliseksi käyttötavaksi. Onko se suositeltavaa? EI!  

Nuuskan sätiminen johtuu todennäköisesti nuuskan korkeasta pH- ja nikotiinipitoisuudesta sekä sen mekaanisesta ärsytyksestä. Sätimisellä tarkoitetaan nuuskan aiheuttamaa voimakasta kirvelyä.  

Esinahka on peniksen päässä sijaitseva ihopoimu, joka suojaa peniksen päätä, eli terskaa. Terska on miehen elimistön herkin alue. Koska terska on limakalvon peittämä, imeytyisi nuuska sisältämät myrkyt sitäkin kautta verenkiertoon ja elimistöösi. Myös peniksen varren iho on todella ohutta ja herkkää. Se on kuin silmäluomen iho ja helposti vahingoittuvaa. 

Nuuskan laittaminen esinahan alle voi kirvellä todella pahasti ja voi vahingoittaa aluetta aiheuttaen tulehduksia yms. Emme suosittele. 

– Seba

_ _

Käy laittamassa Youtube-kanavamme tilaukseen ja seuraa meitä Instassa nähdäksesi lisää eeppistä sisältöä!

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta