Mitä tehdä kun pelit v*ituttaa? Oletko koskaan pelannut jotain niin ärsyttävää peliä, että olisit melkein halunnut heittää tietokoneesi ikkunasta ulos? Tai ehkäpä vastustajasi tekee jotain niin ärsyttävää, että vain haluat huutaa? No, ei hätää, ystäväni! Tervetuloa vihanhallinan pikakurssille pelaamisen ihmeellisessä maailmassa. 🥰

Mikä on maailman ärsyttävin peli???

Kun adrenaliini alkaa pumpata ja tunteet kuumenevat, on tärkeää tietää, miten purkaa tuo höyry turvallisesti. Tässä iloksesi muutamat vinkit, jotka auttavat sinua pitämään tunteesi kurissa, vaikka pelimaailma yrittäisikin saada sinut hajoamaan. 

mitä tehdä, kun pelit v*tuttaa
Pelit yleensä rentouttavat mutta välillä ottavat sitten niin vaan päähän!

Mitä tehdä kun pelit v*tuttaa?

Ensinnäkin, huuda tyynyyn! Ei, oikeasti, se toimii. Tartu tyynyyn ja anna mennä. Huuda niin paljon kuin haluat, ja tunnet olosi heti paremmaksi. Plus, tyyny ei valita tai vastaa takaisin. 

Jos huutaminen ei ole sinun juttusi, voit aina käyttää perinteistä ”mäiski tyynyä” -tekniikkaa. Se on kuin terapeuttinen stressipallo, mutta pehmeämpi. Lyö sitä, rutista sitä, anna sille kaikkesi – huomaat pian, että pelaaminen on jälleen nautinnollista. 

Ja kun tuntuu siltä, että peli on viemässä voiton, ota hetki itsellesi. Poistu pelistä hetkeksi, hengitä syvään ja kerää ajatuksesi. Ehkäpä pieni kävely ulkona tekee ihmeitä. Tai voit mennä härnäämään sisarustasi hetkeksi – mutta muista, älä pura tunteitasi häneen! Se ei vie sinua mihinkään hyvään suuntaan. 

Muista, että viha on luonnollinen tunne, mutta älä anna sen hallita sinua. Hyödynnä raivoasi pelissä menestymiseen. Kanavoi se voimavaraksi ja näytä, miten todellinen mestari käsittelee haasteita. Ole kuin Batman!

Ja ennen kaikkea, älä anna vihan viedä sinua mennessään. Ylireagointi voi olla kallis virhe, varsinkin jos tietokoneesi päätyy ikkunasta ulos. Joten hengitä syvään, ota seuraava haaste vastaan ja muista: pelaaminen on hauskaa, vaikka se joskus saattaa saada verenpaineen nousemaan. Aummmmmmmmm…

Kerrohan samalla kun päästelet höyryjä, mitä olit mieltä tästä vastauksesta 😊

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta