Liiallisesta kannabiksen polttamisesta, saattaa ilmetä vakavia oireita, kuten voimakasta vainoharhaa. Tällaisessa tilanteessa on ensisijaisen tärkeää tarjota asianmukaista apua ja tukea.

Ensinnäkin on tärkeää rauhoitella yliannostuksen kokenutta ja pitää hänet realiteeteissa. Vakuuta ystävällesi, että hän ovat turvassa ja että tilanne on väliaikainen. Jos tilanne pahenee eikä tiedä, miten toimia, on tärkeää soittaa välittömästi hätänumeroon 112.

On myös tärkeää estää tilanteen paheneminen ja pitää yliannostuksen kokenut henkilö valppaana. Älä jätä häntä yksin, vaan tarjoa jatkuvaa tukea ja huolenpitoa. Varmista, että hän pysyy pystyssä eikä lähde harhailemaan.

Jos yliannostuksen oireet ovat vakavia ja uhkaavat henkilön terveyttä, on tärkeää kääntää hänet kylkiasentoon ja pitää silmällä hänen vointiaan. Vie hänet tarvittaessa ulos, sillä raitis ilma voi auttaa lievittämään oireita.

Vaikka tilanne voi tuntua pelottavalta, on tärkeää muistaa, että se on ohimenevää. Ole tukena ja turvana ja auta häntä selviytymään tästä tilanteesta.

Kerrohan myös meille, mitä olit mieltä tästä vastauksesta

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta