Tunnistatko itsesi? 😜

Tässä karnevaalissa meillä on kunnia esitellä sinulle kaikki kouluaamun kirjavat hahmot! Onpa sinulla sitten iloista aamuvirkkuenergiaa tai joskus hieman koomisempia kouluaamuja, täältä löydät jokaiselle jotakin. Käy istumaan, ota kuppi kofeiinia tai energiajuomaa ja valmistaudu nauramaan – tässä tulevat kouluaamujen tyypit!

 1. Aikainenlintu: Tämä ilopilleri on yhtä raikas kuin aamukaste nurmikolla. He ovat niitä, jotka heräävät ennen aurinkoa ja tervehtivät aamua suurella hymyllä. Heidän energiansa voi olla jopa vähän epäreilua niille, jotka ovat vasta vetäneet peiton korviensa yli!
 2. Unelias: Tämä tyyppi on kuin kävelevä unenpöpperö. Heidän päivänsä alkavat hitaasti, ja he tarvitsevat ainakin kolme herätystä ja kaksi kahvikuppia ennen kuin he ovat edes lähestulkoon hereillä. Heidän superkykynsä on onnistua nukkumaan seisaaltaan.
 3. Unohtelija: Tämän tyypin laukku on kuin musta aukko – kynät, läksyt ja jopa kännykät katoavat mystisesti heidän läsnäollessaan. Kouluaamu alkaa aina pienen paniikin merkeissä, kun he yrittävät löytää kadonneita tavaroitaan.
 4. Ystävällinen, joka aina auttaa muita: Tämä ihana olento on kuin aamun enkeli. He jakavat hymyjä ja apua ympärilleen, auttavat mielellään niitä, jotka ovat hukassa tai tarvitsevat tukea.
 5. Puhelinriippuvainen: Heidän aamunsa alkaa ja päättyy älypuhelimensa kanssa. He viestivät, skrollaavat somea ja katsovat viimeisimpiä YouTube-videoita niin tiiviisti, että heidän koulukirjansa saattavat jäädä unholaan.
 6. Urheilullinen tehopakkaus: Tämä kouluaamujen sankari on jo ehtinyt lenkille, tehnyt aamiaisen ja selvitellyt joitakin läksyjä ennen kuin moni meistä on edes avannut silmiään kokonaan. Heidän energiansa on tarttuvaa, ja heidän mukanaan koulupäivään voi lähteä aimo annos inspiraatiota.
 7. Nuuskaaja: Aina jotain yllähyllys ja taskut pursuvat oudosti jääkiekkoa muistuttavia esineitä.
 8. Multitaskaaja: Tämä mestarillinen moniosaaja voi syödä aamiaista, vastata viesteihin, laittaa hiuksensa kuntoon ja opiskella samanaikaisesti – kaikki ennen kuin kello on edes seitsemän. Heidän suorituskykynsä on niin vaikuttavaa, että joskus epäilet, että heillä on salainen kaksoiselämä.
 9. Kompastelija aka rähmäkäpälä: He ovat niitä, joiden aamut alkavat usein kaatuilulla ja kahvitahroilla. Heidän kouluaamuunsa kuuluu vähintään yksi kompastuminen, joka saa aikaan koomisia tilanteita ja naurunremakkaa jo ennen ensimmäistä oppituntia.
 10. Energiajuoma-addikti: Heidän verensä on käytännössä energiajuomaa. He eivät voi kuvitella kouluaamua ilman vähintään kahta tölkkiä täyttä virkistystä. Heidän energiansa voi olla hieman… intensiivistä, ja joskus heidän yliaktiivisuutensa saa heidät tuntemaan olonsa kuin jäniksiä suoraan Duracell-mainoksesta.
 11. Myöhästelijä: Heidän kouluaamuunsa kuuluu aina kiirettä ja viime hetken paniikkia. Vaikka he yrittävät parhaansa, jokin (yleensä aikakäsitys) aina menee pieleen, ja he löytävät itsensä juoksemasta kouluun viimeisillä voimillaan.
 12. Viimeisenä se, joka on aina väärässä luokassa: He ovat kuin seikkailevia sankareita koulun käytävillä, aina väärässä paikassa väärään aikaan. Heidän aamunsa voivat alkaa koomisella seikkailulla, kun he tajuaavat, että he ovat väärässä luokassa.

Toivottasti ehdit vastata nopeasti tästä meidän palautekyselyyn <3

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta