Mitä pakata mukaan festareille?

Hei festarikansa! Kesä on täällä ja festarit kutsuvat! Mutta ennen kuin hyppäät suoraan festariputkeen, pidä huolta, että olet pakannut kaiken tarvittavan (ja vähän ylimääräistäkin) mukaan. Tässä tulee pakkauslista, jolla varmistat, että olet valmiina kaikkeen, mitä festarielämä tuo tullessaan!

1. Teltta ja makuupussi

Aloitetaan perusteista. Teltta on festareiden ykkösjuttu – se on kotisi, linnakkeesi ja sadesuojasi. Ja tietysti makuupussi, koska yölläkin voi tulla viileä. Älä unohda makuualustaa tai ilmapatjaa – selkäsi kiittää myöhemmin!

2. Festarivaatteet

Festareilla on se hyvä puoli, että kaikki pukeutuvat mitä oudoimpiin asuihin. Joten vedä päälle glitteriä, neonvärejä ja kaikkea, mikä tekee sinut onnelliseksi. Ja älä unohda sadevarusteita – sadetakki tai -viitta on must-have!

3. Sadeviitta ja aurinkolasit

Sää voi olla arvaamaton, joten varaudu kaikkeen. Sadeviitta suojaa sateelta ja aurinkolasit pitävät tyylisi viileänä ja silmäsi suojassa auringolta.

4. Festarilelut ja -rekvisiitta

Tuo mukanasi puhallettava yksisarvinen, valotikkuja ja mitä ikinä keksit! Festarit ovat täydellinen paikka hullutella ja nauttia elämän pienistä iloista.

5. Vessapaperi ja kosteuspyyhkeet

Festareiden saniteettitilat voivat olla… no, tiedät kyllä. Ole siis se sankari, joka tuo mukanaan extra vessapaperia ja kosteuspyyhkeitä. Kiität itseäsi (ja ystäväsi kiittävät sinua) myöhemmin.

6. Latauslaite ja varavirtalähde

Puhelin on elintärkeä festareilla – kartat, aikataulut ja yhteydenpito kavereihin. Varmista, että sinulla on riittävästi virtaa koko viikonlopuksi.

7. Aurinkorasva ja hyttyskarkote

Älä polta itseäsi auringossa tai tule syödyksi hyttysistä. Aurinkorasva ja hyttyskarkote ovat pieniä mutta erittäin tärkeitä varusteita.

8. Eväät ja juomat

Festareilla ruoka voi olla kallista ja jonot pitkiä. Pakkaa mukaan välipaloja, vettä ja ehkä jotain vähän ekstraa juhlan kunniaksi. Muista pysyä nesteytettynä!

9. Rahavyö tai fannypack

Pidä arvotavarat turvassa. Rahavyö tai fannypack on kätevä tapa pitää puhelin, rahat ja muut tärkeät tavarat aina lähellä.

10. Hyvä asenne ja paljon energiaa

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – tuo mukanasi hyvä fiilis ja avoin mieli. Festarit ovat täynnä uusia ystäviä, mahtavaa musiikkia ja unohtumattomia hetkiä. Nauti joka sekunnista!

Tässäpä se – täydellinen festaripakkauslista! Olitpa sitten ensikertalainen tai konkari, tällä listalla varmistat, että festarikokemuksesi on täynnä iloa, naurua ja seikkailuja. Nähdään festareilla!

Ois kiva, jos kerrot viel palautteen <3 -> Kerro mitä mieltä olit videosta.
Kysythän jos on kysyttävää <3 Kysy – Fråga – Buenotalk

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta