Heippa, ja kiitos sun kysymyksestä!

Kysymyksestäsi ei tule ilmi se, millaista suhdetta tarkoitat, sekä mistä kulmasta flexaamista tulisi tässä tapauksessa tarkastella. Suhteita on monenlaisia: se tarkoittaa mm. matikassa kahden luvun tai suureen jakolaskua, jonka tarkoituksena on verrata kahta lukua tai suuretta keskenään. Oma matikannumeroni oli kutonen, joten en osaa kertoa matemaattisista suhteista tuon Wikipediasta pöllityn lauseen lisäksi. Suhteella voidaan myös tarkoittaa meidän ihmisten suhtautumista tai katsantokantaa johonkin asiaan, esimerkiksi: mikä on suhteesi tosi-tv-ohjelmiin? (Oma vastaukseni: fanaattinen.)

Oletan, että kysymykselläsi tarkoitat kanssakäymistä ihmisten välillä, eli ihan selvällä suomella ihmissuhteita. Ihmissuhteita voi olla esimerkiksi kaverisuhde, parisuhde tai seksisuhde.

Googletin termin flexaa, ja sain hyvin ristiriitaisia tulkintoja: se voi tarkoittaa itkemistä, huomion hakemista, lihasten jännittämistä tai anaalirauhasen kevyttä koskettelua. Kallistun ehkä kuitenkin sille puolelle, että kysymyksessäsi flexaamisella tarkoitat ylpeilyä tai mahtailemista.

Eli mikäli kysymykselläsi pohdit sitä, voitko mahtailla parisuhteellasi, niin vastaus on: totta hemmetissä voi. Mieti, miten uskomaton tilaisuus se on, että tykkäät maailmassa jostain ihmisestä, ja se ihminen tykkää susta takaisin! Mitkä on mahdollisuudet tällaiseen tilanteeseen? <3 En edelleenkään osaa matikkaa, mutta väittäisin, että sulla on käynyt oikea onnenkantamoinen asian suhteen (pun intended). Parisuhde ei kuitenkaan tule pelkällä onnella, vaan se vaatii myös paljon työtä. Ja minun mielestäni, kun jokin työ on tehty hyvin, siitä on syytäkin olla ylpeä. Kuka kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse?

Siinä vaiheessa flexaamisen järkevyyttä muiden ihmissuhteiden kannalta kannattaa harkita, mikäli leuhkimisen sävy negatiiviseksi. Tarkoitan siis tyyliä ”olen parempi kuin te muut kuolevaiset, koska minulla on parisuhde”. Mutta tällaiseenhan sä et lähde, ethän?

Lämpimästi tervehtien,
Siru

PS. Jos sanaa suhde hokee tosi monta kertaa, se muuttuu tosi oudon kuuloiseksi. Eikö totta?
PPS. Jos mun vastaus meni ihan metsään, ja tarkoitit kysymykselläsi jotain ihan muuta, laita uutta kyssää tulemaan.

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta