Nuuskapussit on tarkoitettu kertakäyttöisiksi. Nuorten keskuudessa on kuitenkin hämmentävä tapa kuivattaa käytettyjä nuuskapusseja ja käyttää niitä uudelleen. Periaatteessa käytetyssä nuuskapussissa on vielä nikotiinia jäljellä, joten käytetystä pussista voi jotain irti saada. Tosin samaan aikaan saa kyllä myös, nikotiinin lisäksi, muutkin terveydelle haitalliset aineet.

Sanomattakin on selvää, että nuuskapussien uudelleen käyttäminen ei ole järkevää. Uudelleen käytetyn nuuskan mukana suuhun tungetaan myös kaikki muu, mikä käyttäjän suussa on sattunut olemaan. Bakteeri, virukset, ruuantähteet, hammastahnan jämät, lapamadot… kaikkea mahdollista. Ainakaan itse en haluaisi tunkea suuhuni eilisiä ruuantähteitä…

Jossain näitä kuivattuja pusseja saatetaan jopa myydä eteenpäin. Sen lisäksi, että toiminta on järjetöntä, niin se on myös ällöttävää ja laitonta 😊. Suosittelen olemaan ostamatta tai käyttämättä tätä roskaa ja samalla toki myös unohtamaan niiden uusienkin nuuskapussien suuhun laittamisen. Nuuska kun on epäterveellistä niin uutena kuin uudelleen käytettynä verisona.

– Mikael

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta