Kaikkeen voi kuolla. Tic-taciin voi tukehtua, vesilasiin hukkua ja flyygelin voi koska vaan saada niskaansa. Saa vaan olla hemmetin huono mäihä. Realistisin tapa kuolla nuuskaan on ehkä tunkea säkkejä kurkkua myöten niin, ettei henki enää kulje. Nuuska voi tietenkin myös todella huonolla tsägällä aiheuttaa niin vakavia sairauksia, että seurauksena on sitten lopulta kuoleman kohtaaminen.

Nikotiinimyrkytys on toki johtanut kuolemiin mutta nyt puhutaan lähinnä tapauksista, jolloin nuuskaa on syöty runsain määrin tai nestemäistä nikotiinia juotu. Eli harvemmin säkin laittaminen huulen alle suoraan hautaan vie, mutta pidemmän päälle, ei se myöskään sitä kauemmaksi vie. Jos siis hengissä pysymisen kertoimia haluaa kerryttää, kannattaa se nuuskaaminenkin jättää kokonaan pois. Todettakoon vielä, että pienille lapsille ja eläimille nuuska on hengenvaarallinen.

Jos kaipaat syitä, miksi nuuskaaminen ei kannata, niitä kyllä löydät helposti. Vaikkapa täältä tai täältä. Miksei myös täältä. Tai täältä. 😊

Ps. Pitäkäämme silmät auki tipahtelevien flyygeleiden varalta

-Seba

ps. vol 2. Tsekatkaa myös, mitä Mikael vastaa videolla (jossa ehkäpä BuenoTalk-kanavan hienoin animaatio!!!)

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta