Yksi jos toinenkin on varmasti miettinyt frendinsä kanssa joskus ”voidaanko sanoa hyvästit darralle”. Ja toivonut, että olisi joki tapa tai aine minkä avulla darraa ei tulisi ollenkaan tai ainakin sen saisi minimalisoitua. Entäpä mitä, jos mä sanoisinkin sulle et hyvästit darralle? Tsekataanpa mikä juttu!

Kiinalaisessa labrassa höyryää niin erilaiset koeputket kuin tiedehenkilöiden aivotkin, kun he pohtivat voidaanko sanoa hyvästit darralle ja kehitellä tuote, jonka avulla darraa ei enää tulisi. Tietenkään se ei ole mahdollisuus, että ihmiskunta vain joisi sen verran vähemmän, että krapula-aamua ei tulisi. Joten niimpä tiedetyypit laittoivat kehitteille tuotteen, jolla voisi mahdollisesti saada apuja krapulaan.

Krapulan syntyminen

Alkoholi sisältää etanolia ja ihmisen juodessa alkoholia, muuttuu etanoli asetalhydiksi. Asetaldehydiä esiintyy luonnossa, hedelmien kyspsymisessä tai käymisreaktiossa muodustuva aine. Maultaan ja tuoksultaan se on hedelmäinen. Miten tää kaikki liittyy sitten siihen, kun ihminen juoa alkoholia. asetalhydiä muodustuu luontaisesti ihmisen kehoon.

Kun alkoholi palaa elimistössä eli krapula on tulossa syntyy asetalhydiä luonnollisesti ihmisen elimistössä. HUI! Ja tää asetalhydi on vielä syöpää aiheuttava aine. Aika kuumottavaa.

Hyvästit darralle

Tekniikka kehittyy tai tässä tapauksessa teknologia, kun Kiinassa on nanoteknologian avulla kehitelty ainetta, mikä auttaisi darran selättämiseen. Tarkemmin sanottu aine on geelimäistä tuotetta.

Pääainesosa tässä kehitelmässä on maitoa sisältävä heraproteiini. Taitaa olla kuitenkin eri tuote kuin palkkari mitä monet kuntosalilla treenaajat juo. 😀 Vai voidaanko sanoa hyvästit darralle ja vetästä suklaanmakuista herajuomaa naamariin?

Kiinalainen tutkija kertoo, että nanoteknologialla kehitelty geeli estäis myrkyllisen asetelhydin muodostumista elimistöön. Tiedä sitten toimiiko tää.

Kehitteillä tommonen tuote on ollut, mutta eipä sitä vielä ole päästy testailemaan. Joten taitaa olla niin, että darraan ei ole tulossa apuvoimia. Vaikka kuinka sitä toivoisit. Ja olishan se nyt vähän kuumottavaa, jos tommonen aine olis oikeesti olemassa.

Hyvästit darralle ja keksi sun oma tapa miten selättää darra. Yks on vaikka se, ettei juo niin paljoo.

Ois kiva, jos kerrot viel palautteen <3 -> Kerro mitä mieltä olit videosta.

Kysythän jos on kysyttävää <3 Kysy – Fråga – Buenotalk

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta