Kiitoksia kysymyksestä! Jaa, että pilveen ja runkkaamaan?

Kannabiksen vaikutuksesta seksiin on ristiriitaisia tutkimustuloksia vuosien varrelta. Mikään seksilääke se nähtävästi ei ole. Toisten mukaan se lisää seksuaalista halua, kun taas toisten mukaan se vie sitä. Määrällä on tässä ilmeisesti suurta vaikutusta. Joidenkin tutkimusten mukaan suurkulutus näyttäisi kääntyvän rakastelua vastaan. Isot annokset voivat johtaa siihen, ettei seksiä halua ja miehillä suurkulutus on tutkimusten mukaan heikentänyt myös sperman laatua. Kanadalaisen tutkimuksen mukaan suuret annokset kannabista vähentävät paisuvaisen sileälihaksen kykyä supistua, mikä puolestaan hankaloittaa erektion saamista. Tämä vaikuttaa varmasti myös runkkaamiskokemukseen ja sen mielekkyyteen.

Joidenkin tutkimusten mukaan pienet annokset kannabista lisäisivät haluja ja seksistä saatavaa nautintoa. Jos tähän tutkimukseen siis on uskoakseen, se saattaisi myös meinata, että runkkaushimot kasvaisivat. Se tosin ei sitten kerro, tuntuuko runkkaaminen yhtään sen paremmalta, vaikka halut kasvaisivatkin pienen kannabismäärän seurauksena. Tiedettävästi kannabis voimistaa aisteja. Täten voisi päätellä, että tuntoaistin herkistymisen myötä itsetyydytyksen tuoma tunne tuntuu voimakkaammalta? Sekä pahassa, että hyvässä.  

Eli johtopäätöksenä voisi pohdiskella, että tuntemus perustuu ihmisten omiin kokemuksiin ja niin moneen muuttuvaan vaikuttajaan. Nyt puhutaan täysin omakohtaisesta tunteesta ja sen takia tutkimustuloksetkin ovat niin ristiriitaiset.

Filosofisin terkuin, Seba

ps. Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta