Saksan savuisten kuvioitten edetessä ja kannabiksen saaden virallisen siunauksen osin laillistavalla lakimuutoksella, moni tuskin malttaa pysyä paikoillaan. Kommenttikentissä vilisevät haaveet lederhosenit päällä Saksan matkasta, ikään kuin se olisi uusi pilvenpolttajien pyhättö. Mutta totuus onkin hieman monimutkaisempi.

Uusi laki sallii kannabiksen kasvatuksen ja käytön tietyin ehdoin. Kuitenkin, jos suunnitelmissa on Saksan vihreiden maisemien valloitusta poltellen pilveä, kannattaa ehkä vielä hieman pidättäytyä. Lakia on nimittäin rajoitettu tiukasti. Ainoa laillinen tapa saada kannabista on joko kasvattaa se itse tai hankkia sitä niin kutsutusta kannabiskerhosta eli säännellystä yhdistyksestä.

Mutta älä unohda, tämä kerho ei ole mikä tahansa matalan katon ja pilvisen ilman paikka. Se on enemmänkin kuin salainen klubitalo, jonne vain harvat valikoidut pääsevät sisään. Vertaus FIGHT CLUB:iin ei ole täysin kaukaa haettu. Pääsy edellyttää asumista Saksassa vähintään kuuden kuukauden ajan, ja tuskinpa tämä vaatimus on tarkoitettu vitsiksi.

Joten, vaikka kuvitelmat Saksan vihreistä niityistä ja loputtomista kannabispelloista voivat houkutella, todellisuus onkin hieman toisenlainen. Nopea reissu ei välttämättä olekaan niin nopea, kuin ensi alkuun saattaisi luulla. Lakimuutoksen seuraava vaihe tulee voimaan heinäkuun alussa, mutta ennen kuin pakkaat lederhoset matkalaukkuun, on syytä pysyä kanavalla ja odottaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Jännitys säilyy ilmassa, ja tästä seuraava käänne voi olla vielä suurempi kuin odotetaan. Stay tuned!

Täältä pääset näkemään videon ensimmäisen osan: Kannabis lailliseksi Saksassa – Buenotalk
Ois kiva, jos kerrot viel palautteen <3 -> Kerro mitä mieltä olit videosta.
Kysythän jos on kysyttävää <3 Kysy – Fråga – Buenotalk
Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta