Kiitos kysymyksestäsi. Tunteet ovat kyllä jänniä. Niitä tulkitessa saa kulumaan helposti paljonkin aikaa. Kerrot, että sinulla on ollut pitkään katsekontaktia ihastuksesi kanssa, ja että terapeuttisi pitää sitä pakkomielteisenä. Katsekontaktista ei vielä pysty varmuudella sanoa mistä tässä on kyse teidän välillänne.

Tuntematta tilannetta tarkemmin jäin miettimään sitä, että olisiko mahdollista selvittää, mitä tämä katse teille kummallekin tarkoittaa? Onko kyseessä molemminpuolinen ihastuksen tunne? Ihastuksesi kohde on varattu, ja sitä on hyvä kunnioittaa, jos kävisi niin että tunne on yksipuolinen.

Tunnistan sen, että välillä sitä voi jäädä pidemmäksikin ajaksi roikkumaan kiinni toiseen, vaikka asia ei etene mihinkään. Kai sitä jonkinlaiseksi pakkomielteeksi voi halutessaan kutsua, tai syväksi ihastumiseksi. Aika auttaa yleensä tunteiden ylipääsemiseen.

Oletko halukas selvittämään tätä asiaa? Se toisi ainakin selkeyttä asiaan. Riskinä on se, että saat tietää, ettei ihastuksesi koe samoin ja vastaavasti mahdollisuutena on saada tietää ihastuksesi tunteista sua kohtaan.

Terkuin,
Minna


Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta