Kiitos kysymyksestäsi! Hienoa että olette keskustelleet tyttöystäväsi kanssa ja tämän tuleekin olla jotain, mitä kumpikin tahtoo. Eli se on aina ensiksi tarkistettava, että kummatkin on siinä messissä, eikä ryhdy tekemään mitään yllärikäyntejä. 

Sopikaa yhdessä pelisäännöt ja että missä vaiheessa vaan voi kieltäytyä, voi lopettaa ja voi hidastaa. Jos vauhti on liian hurja, voi myös palata hieman taaksepäin ja esimerkiksi jatkaa esileikkiä kunnes on mahdollisesti valmis jatkamaan. Ja jos ei ole, se ei haittaa. Tässä tulee edetä rauhassa. 

Harjoitelkaa. Esileikki on tässäkin seksinmuodossa todella tärkeässä roolissa. Sulkijalihaksen rentoutumista voi harjoitella työntämällä ensin sormi peräaukkoon tai hakea tuntumaa seksileluilla. Muistathan myös pitää seksileluista hyvää huolta pesemällä ne aina huolellisesti ennen ja jälkeen käytön.  

Valmistautukaa kunnolla, halutkaa yhdessä ja kuunnelkaa toisianne. Kyse on tiimipelistä eikä sooloilusta. Muistakaa myös, että kesken kaiken voi vaihtaa mieltä. Sen ei tarvitse olla kaikkien juttu. Jos ei tunnu hyvältä, älkää tehkö sitä.  

Todella tärkeää on, että kummatkin on tilanteessa kiihottuneita ja rentoutuneita. Etenemisvauhdin tulee olla hidas ja rauhallinen, jotta on helpompi seurata, miltä se tuntuu ja mihin suuntaan ollaan menossa.

Peräaukko ei eritä mitään liukastetta, joten käyttäkää liukuvoidetta!  Anaaliyhdynässä tulee käyttää silikonipohjaista liukuvoidetta, koska se on paljon pitkäkestoisempaa eikä paikat kuivu kesken kaiken yhtä helposti kun vaikka vesipohjaisen liukuvoiteen kohdalla.  

Ennen anaaliseksiä on hyvä tehdä tavallinen alapesu. Suolen tulisi olla tyhjä.   

Vastaanottaja on se, joka määrää tahdin. Nautinnon saavuttamiseksi täytyy vastaanottajan pystyä rentouttamaan peräsuolen sulkijalihasta.    

Jos sattuu tai ei tunnu hyvältä, ottakaa takapakkia. Seuraavalla seksikerralla voi kokeilla uudestaan. Erilaisia asentoja voi myös kokeilla, sisään työntyminen voi tuntua tietyissä asennoissa hyvältä ja toisissa pahalta.   

Käyttäkää ehkäisyä! Kaikki seksitaudit voivat tarttua anaaliseksissä.  

Toivotan teille hyviä ja kivuttomia anaalikokeiluja, jos ne teidän jutulta siis tuntuu. Jos ei, keksikää jotakin muuta, joka tuntuu paremmalta.   

Katso myös meidän ”Anaaliseksin pikaopas” -video:

– Seba

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta