Kiitos kun laitoit meille kysymyksen. Orgasmi on kiva lisä, vaikka kivaa seksiä voi olla ilmankin. Kysymys ei ole niin yksiselitteinen eikä tyttöystäväsi ole ainoa, joka ei saa orgasmia seksin aikana. Jokainen meistä on erilainen, ja sen takia samat jutut eivät toimi kaikille.

Tää on asia, joka ei stressaamalla helpotu. Tilanteessa voi olla kahdenlaista tunnetta riippuen onko se, joka ei saa orgasmia tai se joka kokee, että ei saa tehtyä toiselle orgasmia. Tähän orgasmin etsimiseen voi yrittää suhtautua kunnianhimoisen rennosti.

Oletteko jutelleet tästä tyttöystäväsi kanssa? On tärkeää, että voitte kertoa omat fiilikset toisillenne. Paras tapa selvittää mitä toinen tuntee ja haluaa, on luoda toiseen puheyhteys. Eli pyydä kertomaan millaisista jutuista tyttöystäväsi pitää ja mitä hän haluaa kokeilla.

Onko tyttöystäväsi saanut joskus orgasmin, esimerkiksi yksin ollessaan? Tätä voisi alkaa tutkimaan millaiset jutut tuntuvat hyvältä itsetyydytyksessä ja voitte kokeilla näitä, kun olette kahdestaan.

Testatkaa millaiset jutut tuntuvat hänestä ja sinusta hyvältä. Pitääkö toimia hitaammin, nopeammin, oikealle, vasemmalle, kovemmin, hellemmin, pidempään, vähemmän aikaa, ei ollenkaan, pyörittäen vai edestakaisin? Usein aika ja seksikertojen määrä auttaa opettamaan mitkä jutut toimivat.

Orgasmin saaminen vaatii myös aikaa (minuutteja-tunteja), luottoa toiseen ja kykyä rentoutua sekä ohjaus- ja opastustaitoja. Mitä jos päätättekin olla joskus niin, jossa hän on huomion keskipiste ja saa vastaanottaa hyvää ilman stressiä vastavuoroisuudesta? Aina voi kokeilla.

Jännitys saattaa aiheuttaa sen, että laukeaminen ei onnistu. Sekin on ihan tavallista. Kun toinen on itselle tutumpi, on helpompi rentoutua toisen seurassa.

Seksi on paljon muutakin kuin hekuman huippua. Tunnetta voi kasvattaa virittäytymällä tunnelmaan vaikka viesittelemällä etukäteen, rentoutumalla, leikkimällä yhdessä ja tekemällä tutkimusretkiä kehoillenne hyväilemällä käsin, suulla tai seksilelulla. Jotkut kokevat seksilelut uhkana omalle kyvykkyydelleen, mutta huoli on turha. Yhdessä koettu hyvä hetki on hyvä, vaikka sitä avustaa esimerkiksi lelu.

Oon kirjoittanut aiemmin seksistä. Tsekkaa, jos löydät näistä jotain vinkkejä.

How to fuck?

Miten suuseksistä saa tosi kivan?

Toivottavasti löysitte vastauksestani inspiraatiota ja pääsette treenaamaan jo viikonloppuna näitä juttuja! 😊

Terkuin,
Minna

Ps. Olispa kiva, kun antaisit palautetta tästä vastauksesta. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta