Heti alkuun: Aivan varmasti pääset tästä yli!  

Leuka ylös ja katse kohti tulevaa, turha jäädä vellomaan vanhoihin asioihin vaan suunta eteenpäin. 

”Pikku juttu sadan vuoden päästä”- kuten yksi meidän vapaaehtoisista Murusista (muruset.fi) sanoo. Muuttaisin vaan ehkä tässä keississä tuon sata vuotta muutamaksi päiväksi.

Suosittelen asennoitumaan tähän enemmän huumorilla. Huumori on yksi parhaita ylitsepääsemiskeinoja. Insidentti tapahtui jo, sitä ei voi muuttaa. Suuri harmittelu jälkeenpäin ei johda mihinkään muuhun kun omaan pahaan mieleen ja itsetunnon hapertumiseen.

Tästä tapahtumasta on varmaan jo ainakin muutama päivä (koska olin hidas vastaamaan), joten mä uskon että sä oot jo sun morkkiksen lusinut. Se on välttämätön vaihe. “et voi hitto, mitä oikeen tapahtui”. Seuraava vaihe on sen kanssa eläminen. 

Olet super! selviät ihan mistä vaan kuhan asenne on oikea

Toki se voi taustalla hävettää vielä jonkin aikaa mutta koita kääntää se ulospäin enemmän läpäksi. Itseironiaa kehiin. Se on voimakas työkalu. Tulet kuulemaan tosta anyway (riippuu kuinka sitkeitä kavereita sulla on) joten sun eduksi on olla häpeilemättä ja ottamatta itseesi liikaa.  

Seuraavan kerran kun joku pilkkaa niin voit kysyä että ”kannattaako sun seistä siinä niin lähellä mua, kun mä saatan OKSENTAA SUN PÄÄLLE?! ”

Ota pientä kuittia tosta tapahtuneesta, ihan sama. Näitä sattuu. Näin tässä sitten oppii. Mä oon itse sellainen kantapään kautta oppija, joten I feel you. Ensi kerralla juot sitten vähemmän ettei näin käy.  

Nyt siis: selvitä että kaikki on poikaystävän kanssa ok, varmasti on ja sit vaan meet virran mukana etkä ota liikaa itseesi. Sä selviät tästä! 

-Seba

________________________________________________________________________

Mitä mieltä olit tästä vastauksesta? Jätä meille palautetta!

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta