Tästä tulee mieleen muutamakin asia, liittyen äitisi kannabiksen polttamiseen: Aiheuttaako haittoja? Oletko huolissasi käytöstä? Vaikuttaako muuten perheenne arkeen?

Jos asia mietityttää sinua, niin voisit kysyä äidiltä kannabiksen käytöstä ja jos asia sinua huolestuttaa, niin kertoa myös se huoli äidille. Ei helpoin asia ottaa puheeksi ja voit vaikka aloittaa puhumisen kannabiksesta siten, että

kerrot kuinka terveystiedossa käsiteltiin kannabista ja siitä viedä keskustelun lähemmäksi äidin polttelua.

Osa nuoristakin pitää kannabista siistinä juttuna, koska siitä puhutaan nykyään paljon ja on alkoholin rinnalle tullut ”uusi” päihde. Kaikki uusi aina kiinnostaa. Lisäksi kannabista kokeilleet/käyttäneet kertovat mielellään hyvät kokemuksensa, huonot jäävät usein sanomatta. Ja vaikka siitä tosi paljon puhutaankin, se ei tarkoita, että kaikki olisivat sitä kokeilleet, selvästi suurin osa alaikäisistä ei ole kokeillut kannabista.

Jos haluat puhua asiasta jollekin muulle aikuiselle ensin, voisit kurkata täältä. Sekasinchat on myös oiva paikka jos haluat chattaila anonyymisti luotettavan aikuisen kanssa. Koulussasi on myös aikuisia, jolle voit mennä aisasta puhumaan. Älä ole yksin asian kanssa jos se vaivaa mieltä.

Toivottavasti tästä oli apua!

Terkuin, Kannabishankkeen Kimi
https://kannabishanke.fi/

_ _

Käy laittamassa Youtube-kanavamme tilaukseen ja seuraa meitä Instassa nähdäksesi lisää eeppistä sisältöä!

Palautteen antaminen se vasta siistiä onkin, tee se täältä!

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta