Suomeen voi tuoda nuuskaa vain omaan, henkilökohtaisen käyttöön, mikäli on täysi-ikäinen. Määrää ei mitata lainsäädännössä torneissa, koska torneja on eri kokoisia ja painoisia. Lain mukaan täysi-ikäiset voi tuoda maahan omaan käyttöön korkeintaan 1000g nuuskaa vuorokaudessa.

Nuuskatornin hintaa on myös käytännössä mahdotonta sanoa. Erilaisia nuuskamerkkejä on lukematon määrä, ja jokaisella on oma hintansa niin yksittäisille kiekoille kuin nuuskatorneille. Hinnat voi myös jonkin verran vaihdella. Jos ruotsinlaivalle on nuuskaa menossa ostamaan, niin paras vinkkini on kysellä eri laivayhtiöiden myymälöistä kysellä päivän hintoja.

Tupakkatuotteiden etämyynti, eli tuotteiden hankkiminen esim. internetin kautta, sähköpostilla, postilla tai puhelimella on kielletty. Lisäksi nuuskan myyminen, tai edes luovuttaminen eteenpäin, on Suomessa lailla kielletty. Ei siis taida olla tapaa, jolla satamaan pystyisi nuuskaa tilaamaan laillisesti. Ainoa laillinen tapa hankkia nuuskaa on siis itse käydä nuuska ostamassa.

– Mikael 

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta