Jos ette ole vielä kavereita, lähtisin rohkeasti tutustumaan häneen. Mitä teillä on tämän ihastuksen kohteen kanssa yhteistä – kuulutteko samaan kaveriporukkaan, käyttekö samaa koulua, näetkö häntä jossain harrastuksessa, kahvilassa, kirjastossa? Näiden yhteisten asioiden pohjalta voit keksiä syyn, jonka varjolla lähestyä häntä. Ensikohtaamisen ei tarvitse olla välttämättä pitkä keskustelu, vaan vaikka tervehdys, esittäytyminen ja jokin kysymys/huomio (”Onko sullakin tulossa kokeet, kun sulla on kirjat esillä?”, ”Mäkin oon lukenut tuon kirjan, se on hyvä!”, ”Ootko kauan jo harrastanut tätä lajia?”).

Jos keskustelun aloittaminen kasvotusten tuntuu mahdottomalta, voit aloittaa keskustelun samaan tapaan somen kautta. Olennaista on, että olet kiinnostunut toisen jutuista, ja kohtelias. Kun ihastus on huomannut sinut ja keskusteluyhteys on syntynyt, on helpompi lähteä syventämään tuttavuutta.

Joskus kiinnostus ei ole molemminpuolista, ja silloin pitää myöntää tappionsa ja perääntyä. Mutta jäät joka tapauksessa vaille myöntävää vastausta, jos et edes koita lähestyä ihastustasi. Rohkeasti vaan tekemään aloite!

Terkuin Iia


Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä ajattelit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta