Moikka!

Kiitos kysymyksestäsi! Onpa hyvä, kun esitit tämän kysymyksen meille. Sillä tavalla voi saada vähän erilaista näkökulmaa omiin ajatuksiin, jotka tahtovat välillä mennä vähän mutkalle.

Kerrot, kuinka seksin harrastaminen usean ihmisen kanssa vuorotellen on aiheuttanut sinussa itseinhoa ja häpeää. Sen lopettaminen on ollut vaikeaa. Tuo sun tilanne kuulostaa siltä, että jostain ulkopuolelta on syntynyt sulle se ajatus, että seksi usean kanssa olisi jollain tavalla häpeällistä? Mä taas ajattelen niin, että seksi on iloinen asia ja yksi tapa toteuttaa itseään, eikä siinä ole mitään väärää, kun kaikki osapuolet ovat mukana seksipuuhissa omasta halustaan.

Mietin, että voisitko kehittää noita ajatuksia pohtimalla mistä nämä kelat ovat lähteneet kasvamaan? Häpeä on kyllä sen verran nilkki tunne, että sitä voi olla hyvä lähteä työstämään. Ei siitä välttämättä pääse kokonaan eroon, mutta ainakin sen kanssa voi opetella elämään. Mitä sä itse toivot tässä tilanteessa? Mikä olisi sun mielestä paras ratkaisu tähän tilanteeseen?

Välillä voi olla hyvä muistuttaa itseään siitä, että sinä päätät omaan elämääsi liittyvistä asioista. Siihen lukeutuu mm. seksikumppaneiden määrä. Voit olla kietoutuneena lakanoihin ihan miten monen tyypin kanssa hyvänsä, ja oot ihan yhtä huipputyyppi siitä huolimatta. ?

Seksimoikku!
Minna

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta