Moi <3 kiitos mielenkiintoisesta kysymyksestä! Kun seurustelua ruvetaan miettimään, olisi hyvä, että elämäntyylit ja arvot natsaisivat jollain tavalla yhteen. Yhdessä on kivempi viettää aikaa, jos on samoja mielenkiinnon kohteita, eivätkä mielipiteet tärkeistä asioista ole kovin paljon ristiriidassa keskenään. Tietenkään kukaan ei voi olla kaikesta samaa mieltä, mutta tärkeistä asioista olisi olla yhteinen ymmärrys.

Asioista kannattaa puhua avoimesti. Sinun ei tarvitse hyväksyä mitään sellaista, joka ei tunnu sinusta hyvältä tai luontevalta. Pilven polttaminen nyt ei ole millään tasolla hyvä idea, joten ymmärrän täysin, ettet halua sitä hyväksyä. Erilainen suhtautuminen päihteisiin on valitettavan usein pariskuntia, perheitä ja ystäviä erottava asia. Päihteisiin kuluu mm. aikaa, rahaa ja energiaa, mutta silti Suomen päihdekulttuuri on lähtökohtaisesti myönteinen. Usein se, joka ei halua päihteitä liiaksi käyttää joutuu perustelemaan valintojaan. Näin ei kuitenkaan tarvitsisi olla, ja pelkästään se riittää perusteluksi, että asia ei vaan kiinnosta.

Kannattaakin jutella asiasta ihastuksesi kanssa, ja kertoa hänelle kantasi. Kannabiksesta löytyy hyvää ja tutkittua tietoa hänelle ja kaikille muillekin muun muassa täältä tai soittamalla maksuttomaan päihdeneuvontapuhelimeen puh. 0800 900 45 joka on avoinna 24/7 😊

Oliko tästä vastauksesta apua? Jätä meille palautetta! Se on meille tärkeää!

-Anni

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta