Kiitokset jälleen kysyjälle oivallisesta kysymyksestä. Eli onko satunnainen kannabiksen polttelu vaarallista, jos kärsii rytmihäiriöistä? Ja ennenkaikkee, mitä kannabiksen polttelu voi tehdä sun sydämelle, jos sul on rytmihäiriöitä? Huomio, tää ei ole lääketieteellinen teksti, vaan yleistä tietoa aiheesta. Jos sulla on sydänongelmii tai muita terveysongelmii, oo matalalla kynnyksellä yhteydessä lääkäriin.

Kun puhutaan rytmihäiriöistä, voi ne ilmentyä sydämen tykytyksenä, hidaslyöntisyytenä tai sykkeen epäsäännöllisyytenä. Jos sulla on todettu rytmihäiriöitä, miettisin kyllä kahdesti ennen kuin tekisin jotain mikä edes saattaa vaikuttaa siihen negatiivisesti. Eikö? Rytmihäiriöt tuskin ovat mukavan tuntuisia.

Mitä kannabis tekee sun sydämelle ja miten se vaikuttaa rytmihäiriöihin?

Kannabiksen vaikutukset sydämeen ovat monimutkaisia ja voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Kandee muistaa, et kannabiksesta aiheutuvia haittoja voi tapahtua ihan satunnaisellakin polttelulla. Joidenkin syke kiihtyy, kun ne polttelee, ja tää voi olla hankalaa etenkin niille, joilla on rytmihäiriöitä. Tällainen sydämen sykkeen nousu voi lisätä sydänkohtauksen riskiä.

Ja sit on viel verenpaineen muutokset, jotka voi olla kans iso ongelma sydämelle. Eikä kande unohtaa sitä savun sisältämää ”pölyä ja muuta mönjää”, joka voi vaikuttaa negatiivisesti verenkiertoon ja happitasoon kropassa.

Varovaisuus on valttia

Kyl se on vähän niin, et jos sulla on rytmihäiriöitä tai muita sydänongelmia, kannattaa olla erityisen varovainen päihteiden, mukaan lukien kannabiksen, käytön kans. Sydämen terveyttä on kuitenki tärkee suojella.

Loppuun vielä tämmönen visa, mis voit tsekauttaa, et mikä sun tietämäs on yleisesti kannabiksesta. Ei muuta, ku hyvää visaonnee!
Ja kiitokset kysymyksestä <3

https://buenotalk.fi/mita-tiedat-kannabiksesta/

Nilla

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä.
Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta