Moikka! Hyvä niin, ettet ole jäänyt koukkuun! Suosittelen myös, ettet jää sitä riippuvuutta kauheasti odottelemaan vaan lopetat nyt, ennen kun tämä tapahtuu. Nyt se lopettaminen on huomattavasti helpompaa, kun sitten jälkeen päin, kun aivosi kovasti nikotiinia kaipailee. Eli viisas teko olisi toimia nyt kun tilanne on vielä hallinnassasi. Hyppäisikö ulos palavasta bussista ennen, kun se ajaa ulos jyrkänteeltä vai vasta sitten sen jälkeen?

Riippuvuuden kehittyminen on yksilöllistä enkä tiedä missä määrin olet nuuskaa käyttänyt, joten suoraan ei osaa varmaan kukaan sanoa miksi et ole jäänyt koukkuun. Sen kuitenkin osaan sanoa, että osalla on pirunmoisia vaikeuksia lopettaa, kun se riippuvuus sitten viimein on tullut. Riippuvuutta on myös melko vaikea itse tunnistaa. 

Ja niin onhan siinä nuuskassa sitten nikotiinin aiheuttaman riippuvuuden lisäksi myös kaikki ne terveyshaitalliset seikat ja bla bla bla sä tiedät kyllä 😉  

Tässä vielä varmuuden vuoksi muutama upea paikka, joista voi käydä lukemassa asiasta lisää. Oleppa hyvä <3 

Näin sanoo ystävämme Fressis riippuvuudesta ja näin nikotiinista. Jos oma riippuvuus arveluttaa, voit käydä tekemässä riippuvuustestin täältä. 

– Terveisin, Seba

_ _

Käy laittamassa Youtube-kanavamme tilaukseen ja seuraa meitä Instassa nähdäksesi lisää eeppistä sisältöä!

Samalla kun katselet laadukkaita videoitamme, annathan palautetta vastaukselle!

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta