Moikka ja kiitoksia kysymyksestäsi! Toivottavasti kaverisi peppu voi nyt jo paremmin. 

Mainitset vahingossa laukeamisen, joten takerrun siihen nyt ensiksi. Kun oikein pistää menemään ja nautinto on mitä parhainta, saattaa laukeamisen hallitseminen olla haastavaa. Joskus seksi vaan kerta kaikkiaan tuntuu liian hyvältä, eikä edes ajatus omasta isoäidistä pienissä tiukoissa alusvaatteissa hidasta tulemista. Sitä tulee, jos on tullakseen. Ja kuten kaikessa muussakin, me olemme kaikki erilaisia. Laukeaminen ei aina vaadi naama irveellä jyystämistä satasen tunnissa -nopeudella. Kunnolla kiihottuneena sitä saattaa tulla jo ennen kuin koko kohdetta on edes saavuttanut. Joissain tilanteissa tämä voi tuntua kiusalliselta, ja jatkuvasti toistuen se voi koitua suureksi harmiksi. Ennenaikaiseen siemensyöksyyn löytyy lukuisia hoitomenetelmiä, ja kehotankin käymään urologin puheilla jos tämä on toistuvaa. 

Kysymyksesi saattaa myös viitata siihen, että tarkoitus oli vain käväistä ystäväsi anaalissa ja sitten laueta jonnekin muualle. Voi olla hyvinkin haastavaa vaihtaa laskeutumisalustaa kesken leikin, ja vahinkoja saattaa sattua, kun tähän ryhtyy. Ajatus siitä että ”nappaan sen vaan veks viime hetkellä” on kiehtova, mutta erittäin haastava. Kun kerran on perspano kyseessä, ei kuitenkaan vaarana ole päätyä vaipanvaihtajaksi, eli siinä mielessä no worries! 

Tässä ei myöskään ilmene olitko vierailemassa ystäväsi takamuksessa luvalla vai ilman.  Joten tahdon alleviivata sitä, että aina luvalla! IKINÄ ei ilman! 

Seksistä tottumaton pyllynreikä saattaa olla ensimmäisten anaaliyhdyntöjen jälkeen hellänä ja tuntua hieman kipeältä. Kivut tulee ottaa vakavasti ja anaaliseksiä harrastaessa olla erittäin varovainen. Nyrkkisääntö: Jos se ei tunnu hyvältä, sitä ei pidä tehdä! 

Muita ohjeita peppuseksiä varten:  

–    Puhukaa ensin ja sopikaa pelisäännöt 

–    Harjoitelkaa. Esileikki on tässäkin seksinmuodossa todella tärkeässä roolissa. Sulkijalihaksen rentoutumista voi harjoitella työntämällä ensin sormi peräaukkoon. Tuntumaa voi myös ensiksi hakea seksileluilla.  

–    Mistään kakkaleikeistä ei ole kyse puhuttaessa anaaliseksistä. Ennen anaaliseksiä on hyvä tehdä tavallinen alapesu. Suolen tulisi olla tyhjä.  

–    Vastaanottaja on se, joka määrää tahdin. Nautinnon saavuttamiseksi täytyy vastaanottajan pystyä rentouttamaan peräsuolen sulkijalihasta.   

–    Peräaukko ei eritä mitään liukastetta, joten käyttäkää liukuvoidetta! 

–    Älkää hosuko! Jos sattuu tai ei tunnu hyvältä, ottakaa takapakkia. Seuraavalla seksikerralla voi kokeilla uudestaan. Erilaisia asentoja voi myös kokeilla, sisään työntyminen voi tuntua tietyissä asennoissa hyvältä ja toisissa pahalta.  

–    Käyttäkää ehkäisyä! Kaikki seksitaudit voivat tarttua anaaliseksissä. 

Toivotan teille hyviä ja kivuttomia anaalikokeiluja, jos ne teidän jutulta siis tuntuu. Jos ei, keksikää jotakin muuta, joka tuntuu paremmalta.  

Mitä anaalein terveisin,  

Seba 

Tsekkaa vielä Annin upea vastaus kysymykseen. Kerrankin saatiin mukaan oikea asiantuntija Seban sijaan ;).

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta.

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta