Kiitos sun ajatuksestasi. Tämä ei sisältänyt varsinaista kysymystä, mutta otan tämän ajatuksen keskustelunavauksena. Ihan ensin haluaisin lisätä sun ajatukseen sanan vielä. Kukaan muija ei oo kiinnostunut susta vielä. Toivoa on! 😊

On tosi ymmärrettävää, että oma kelpaamattomuus herättää kysymyksiä, että mitä ihmettä. Olen hyvä tyyppi, jolla on asiat kunnossa, miten kukaan ei kiinnostu minusta? Tämä voi olla monelle kipeä kokemus, varsinkin jos se pitkittyy. Ei ole helppoa seurata vierestä, kun muut löytävät itselleen seuraa, kun itse jää ilman.

Tällaisessa tilanteessa voi tehdä mieli syyttää joko itseään tai vaikka muijia, vaikka tämä ei oo varsinaisesti kenenkään vika. Kun menetetyt mahdollisuudet harmittaa, voit miettiä kuinka monelle oot valmis sanomaan kyllä, ja kuinka monelle sanoisit ei. Ei kaikki ole kiinnostavia itsestäkään, mutta se saattaa unohtua kun yksin oleminen harmittaa.

Google-haku antaa yli kuusi miljoona tulosta haulle kukaan ei ole kiinnostunut minusta.
Et oo yksin ajatustesi kanssa. Muutkin hakevat tietoa samasta aiheesta. Tarkemmin sanottuna yli kuusi miljoonaa hakua.

Tee asioita ollaksesi kiinostava

Mielestäni on hyvä kohdistaa ajatuksensa asioihin, jotka lisäävät todennäköisyyttä löytää mielitietty. Oma aktiivisuus ja keskustelutaidot ovat sellaisia asioita, jotka edistävät oman kullan löytämistä.

Vuorovaikuttaminen ja kiinnostus toisesta ihmisestä on tapoja, joilla pystyy herättämään toisen kiinnostuksen. Kysy, kuuntele, ja tutustu toiseen ihmiseen. Muista mitä hän sinulle kertoi. Se on yksi tapa olla kiinnostava – olemalla kiinnostunut toisesta. Unohtamatta jakaa asioita itsestään. Jos sulle ja jollekin kivalle tyypille syntyy keskustelun kautta yhteys, voit kysyä häntä vaikka kahdestaan kahville.

Toinen juttu mitä voi kehittää on se, miten tämän odotteluvaiheen kanssa oppii tulemaan toimeen, kun toiveena on löytää itselleen seuraa. Voi ylläpitää toivoa, vaikka nyt tuntuu vähän tylsältä. Joskus sopivan tyypin löytäminen vie aikaa. Toisinaan enemmän kuin mitä olit ajatellut. Itsetunto voi ottaa tästä kolhuja, joten suosittelen panostamaan itseesi ja oman itsetuntemuksen sekä itsetunnon kehittämiseen.

Hyvä itsetunto tuottaa riittävän vahvan omakuvan niin, että omien haasteiden ja puutteiden havaitseminen ei romuta itseluottamusta, eikä tuota voittamatonta ahdistusta. Kun oot lukenut tän vastauksen, suosittelen lukemaan Mieli ry:n sivulta vinkkejä miten vahvistaa itsetuntoa.

Kun asia seuraavan kerran tulee sun mieleen, tarkkaile mitä tunteita siellä risteilee. Katkeruutta, v*tutusta, vihaa, haaveita, kateutta? Mistä ne kertovat? Toiveista, halusta pelosta vai mistä? Muista: tää tilanne saa herättää tunteita – ihan kaikenlaisia.

Kiitos kun herätit tästä keskustelun kanssani. Toivottavasti sulla on joku siellä lähelläsi, jonka kanssa pääset myös purkamaan näitä fiiliksiä. Tunteista puhuminen on hyvä tapa säädellä niitä, etteivät ne muodostu tonnien painoisiksi.

Vielä on sun aikasi 😊

Terkuin Minna
(joka oli tosi pitkään sinkku ja hajoili siihen usein.)

Ps. Seba kirjoitti vinkit miten lähestyä tyyppiä jos ujostuttaa. Lue tääkin, siellä on hyviä ajatuksia.

Pps. Olisipa jos kävisit antamassa meille palautetta tästä vastauksesta! 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta