Ei ja joo. Kyse on lähinnä määrittelystä, sillä “neitsyydelle” ei ole olemassa mitään virallista määritelmää. Ylipäätään “neitsyyden vieminen” on ehkä vähän hassua ajattelua. Kuka vie ja mitä? Voisiko vaikka puhua ensimmäisestä seksikokemuksesta? Ensimmäisestä yhdynnästä? Ekasta kerrasta?… no joka tapauksessa. 

Jos “neitsyys” määritellään fyysiseksi tilaksi, jossa naisen immenkalvo on koskematon, niin silloin dildo “vie neitsyyden”. Toisaalta saman tekee vaikkapa tamponin käyttö, itsetyydytys tai vaikka ratsastus tai muu urheilu. Immenkalvo ei muutenkaan ole mikään umpinainen kalvo vaan enemmänkin kuminauhamainen ihokudos, joka venyy ja muotoutuu luonnollisesti. Joillain se on tiukempi ja joillain löysä. Immenkalvo ei myöskään katoa koskaan, vaan vain venyy ja muuttaa muotoaan. 

Jos ”neitsyys” määritellään ensimmäiseksi seksikokemukseksi partnerin kanssa, niin silloin ei itsetyydytys tai dildon käyttö “vie neitsyyttä”. Ensimmäinen seksikerta on tärkeä kokemus ja kannattaa ehkä keskittyä siihen, että se on mahdollisimman hyvä. Se onko “neitsyt” on oikeastaan toissijaista. Ei se eka kertakaan nimittäin tapahdu vain kerran. Jokaisen partnerin kanssa ensimmäinen kerta on ihan yhtä uusi kokemus. 

Summa summarum: määrittelykysymys 😊. Ehkä tärkeämpää olisi miettiä, mikä on just sun oma tapa ilmaista seksuaalisuuttasi ja mitä itse haluat, kuin miettiä, mikä ”vie neitsyyden” ja mikä ei. 

– Mikael  

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta