Mahtavaa, saitte hänen nimensä selville!

Al Pakka, melko hämärän kuuloinen nimi… Hain eilen tietoa päihteiden välittämisestä ja löysin tämän alla olevan facebook-keskustelun. En pitänyt tätä tärkeänä, koska en tiennyt hänen oikeaa nimeään. Mutta olisihan minun pitänyt huomata, että keskustelusta löytyy sama profiilikuva nimellä Al Pakka. Välittäjän henkilöllisyys on nyt siis selvillä, kiitos.

Seuraavaksi voimmekin sitten ruveta miettimään mitä tälle touhulle voisi tehdä, jotta muut nuoret välttyisivät tältä harmilta. Kaikkihan tietävät, että päihteiden välittäminen alaikäisille on laitonta ja väärin. Silti sitä valitettavasti tapahtuu ja syitä näyttääkin tuon keskustelun perusteella olevan erilaisia.

Löysin myös tämän alla olevan lukitun tiedoston etsiessäni tietoa päihteiden välittämisestä. Sen pitäisi sisältää päihteiden välittämisen seurauksia alaikäiselle ja välittäjälle. Ehkä välittäminen saataisiin loppumaan, jos ihmiset tietäisivät nämä seuraukset? 🤔 Tiedostosta on varmasti meille hyötyä, mutta sen avaamiseksi tarvitsemme numerokoodin, jossa on kuusi numeroa. Koodin vihjeinä ovat syyt, miksi jotkut välittävät päihteitä alaikäisille:

Ensimmäinen välittää päihteitä saadakseen rahaa helposti
Toinen välittää päihteitä pitääkseen lapsensa turvassa
Kolmas välittää päihteitä saadakseen kavereita
Neljäs haluaa mainetta rahan lisäksi
Viides haluaa valistaa päihteiden vaaroista
Kuudes ei näe päihteiden myynnissä mitään väärää

Löytyisiköhän Facebook-keskustelusta vastaus numerokoodiin? Kirjoittakaa keksimänne numerokoodi tuohon dokumentin salasana-kohtaan niin saatte dokumentin auki.

Mua ahdistaa tämä tilanne ihan kauheasti ja olenkin yrittänyt miettiä miten tämän sotkun oikein selvittäisi. En tiedä uskallanko sittenkään ottaa itse yhteyttä tuohon Aliin. Eihän sitä tiedä miten vaarallinen se oikein on. Mitä mun oikein pitäisi sanoa sille? Löytyisikö vastaus tuota tiedostoa tarkastelemalla? Jos keksitte vastauksen, niin kirjoittakaa se tuohon alas.

Jatka