Kiitos kysymästä. Lempiruokiahan meillä riittää 😀. 

SEBA: Lempiruoka on oletettavasti se ruoka, joka just tällä hetkellä tuo veden kielelle ihan vaan ajattelemalla sitä? Lemppariruokani ovat aina vaihdelleet, milloin mitäkin. Jos ottaisi kaikki elämäni lempiruokani vuosien takaa ja kasaisi niistä excel-taulukon, uskoisin hamppareiden olevan melko hyvällä sijalla. Tämänhetkinen lemppari on tacobowlit. Oi nam!  

IIA: Ah, mun lemppariasia, eli ruoka! Jos kaikki syötävä lasketaan niin ehdoton lemppari on kakut, erityisesti täyte- ja juustokakut 🤪 Nooo ehkä muutkin jälkkärit. Letut kermavaahdolla ja hillolla, crème brûlée (joo en osaa kirjoittaa tota ulkoa, vaan menee copy-pastella), SUKLAA… Mutta hyvä kakku voittaa kaiken! 

MINNA: Mun lemppariruoka on kaikki pastaruuat. Mutta täyteen all in -moodiin mut on saanut Toku aburidon. Eli riisikeon päällä on liekitettyjä lohisuikaleita ja katkarapuja. Soijaa päälle! Naaaaaaammm. 

MIKAEL: Mun lempiruokaa on se, mikä on lautasella 😉. Aikalailla kaikkiruokainen siis. Jos haluan oikeasti herkutella, niin sitten menen johonkin fine dining-paikkaan hifistelemään. Ehkä siis kerran vuodessa. Kotona kaikkein parasta on ihan perus kotiruoka makaronilaatikosta lohikeittoon tai uunijuureksista kasviswokkiin. Jos mun pitäisi syödä vain yhtä ruokaa koko elämäni ajan, niin se olisi sushi. Siitä kun saa ihan minkälaista tahansa täytteitä vaihtamalla 😉. 

–  Buoeno-tiimi 

Sinun antama palaute on meille hyödyllistä. Kerro mitä mieltä olit vastauksesta. 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta