Nikotiinipussit sisältävät nikotiinia ja muita ainesosia. Tyypillisesti nikotiinipussit sisältävät seuraavia ainesosia:

  1. Nikotiini: Nikotiinipusseissa käytetty nikotiini voi olla peräisin tupakkakasvista tai synteettisesti valmistettua. Nikotiinin määrä voi vaihdella pussien välillä.
  2. Kasviperäiset kuiva-aineet: Tämä voi olla esimerkiksi selluloosaa tai muita kasvikuituja, jotka toimivat täyteaineina ja antavat pussille sen rakenteen.
  3. Maku- ja aromiaineet: Maku- ja aromiaineet lisätään antamaan pussille erilaisia makuja, kuten minttu, hedelmät tai lakritsi.
  4. Kosteuden säätelijät: Näitä aineita käytetään pitämään pussit kosteina ja mukavina käyttää. Yleisiä kosteuden säätelijöitä ovat glyseroli (glyseriini) ja propyleeniglykoli.
  5. pH-säätelijät: Näitä käytetään säätämään tuotteen pH-arvoa, mikä voi vaikuttaa nikotiinin imeytymiseen. Yleisiä pH-säätelijöitä ovat natriumkarbonaatti ja natriumhydroksidi.
  6. Makeutusaineet: Makeutusaineita voidaan lisätä parantamaan makua ja tekemään tuotteesta miellyttävämmän käyttää. Näitä voivat olla esimerkiksi ksylitoli tai aspartaami.

Nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa, mikä tekee niistä erottuvan perinteisistä nuuskatuotteista. Niiden tarkoitus on tarjota nikotiinia käyttäjälle ilman tupakoinnin tai nuuskan käyttöön liittyviä haittoja, kuten tupakanpolton tai nuuskan aiheuttamaa suun terveyden heikentymistä.

Ois kiva, jos kerrot viel palautteen <3 -> Kerro mitä mieltä olit videosta.

Kysythän jos on kysyttävää <3 Kysy – Fråga – Buenotalk

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta