Hirviä on maailmassa monia eri lajeja, mutta erinäisistä lähteestä löytyi tieto, että hirven penis on noin 28 cm pitkä. Jos sinulla on penis kuin hirvellä, niin oletan sen tarkoittavan juuri pituutta. 28 cm penis rupeaa jo olemaan aika lähellä maailman pisimpiä peniksiä. Tosin on maailmalta mitattu peniksiä, joiden pituus on yli 30 cm erektiossa. Eli ihan kärkisijalle ei 28 cm pääse, mutta näin pitkän peniksen pituudesta sinänsä ei kannata huolestua. 

Jos peniksesi on jollain muulla tavalla samanlainen kuin hirvellä, niin kannattaa olla välittömästi yhteydessä terveydenhuoltoon. Mikäli peniksen väri tai muoto on jollain tavalla muuttunut, niin se kertoo todennäköisesti jonkinlaisesta vammasta tai terveydellisestä tilasta, joka kannattaa tutkia ensi tilassa. 

Peniksestä, erityisesti sen koosta ja muodosta juteltaessa, kannattaa muistaa, että jokainen maailman penis on yksilö. Ei siis ole mitään “oikeanlaista” penistä, vaikka monilla miehillä sellainen harhakuva voikin olla. Seksuaaliterveyteen liittyy aika paljon muitakin puolia kuin peniksen pituus, jota tärkeämpää on esimerkiksi itsensä tunteminen ja hyvä keskusteluyhteys oman partnerin kanssa. 

– Mikael 

Jos hirvi osaisi, niin sekin antaisi meille palautetta vastauksesta! 

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta