Tiedämme, että aamunavauksen suunnittelu voi olla haastavaa, mutta meillä on ratkaisu! BuenoTalk tarjoaa valmiita aamunavauksia, jotka on suunniteltu erityisesti yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Nämä aamunavaukset eivät ainoastaan herättele aamua mukavasti, ne myös tuovat tärkeää tietoa. Aamunavaukset on jaoteltu kahteen teemaan: päihteet ja pelaaminen.

Miksi valita BuenoTalkin aamunavaukset?

Nuoria kiinnostava sisältö: Ne pohjautuvat EHYTin nuorille suunnattuihin TikTok -videoihin, jotka käsittelevät ajankohtaisia teemoja, kuten päihteiden vaikutuksia, digipelaamista ja hyvinvointia. Videoiden avulla nuoret saavat informatiivisen ja viihdyttävän tavan oppia tärkeitä asioita.

Helppo toteuttaa: Ne on suunniteltu käyttöösi valmiina paketteina. Molemmat aamunavaukset kestävät noin 5-6 minuuttia, ja ne on helppo integroida myös osaksi muuta aamunavausta.

Esimerkkejä aamunavauksien sisällöstä

Esimerkki aamunavauksesta: Päihteet

Tässä päivän aamunavauksessa tutustutaan TikTok -videoihin, joissa käsitellään päihteitä ja niiden vaikutuksia. Katso yhdessä oppilaiden kanssa kolme lyhyttä videota, jotka käsittelevät eri näkökulmia aiheeseen. Aamunavauksen lopuksi näytetään BuenoTalkin esittelyvideo, joka kannustaa nuoria tutustumaan lisää heitä kiinnostaviin teemoihin.

Lataa valmiit aamunavaukset tästä:

Päihteet: Aamunavausvinkki yläkouluun ja toiselle asteelle: Päihteet (ehyt.fi)

Pelaaminen: Aamunavausvinkki yläkouluun ja toiselle asteelle: Pelaaminen (ehyt.fi)

Vinkkejä toteutukseen:

Käytä aamunavauksen jälkeen hetki keskusteluun. Mitä oppilaat oppivat? Mikä herätti ajatuksia?

Hyödynnä myös BuenoTalkin muita kanavia Instagram ja YouTube saadaksesi lisää tietoa ja materiaalia.

Lisää materiaalia sinulle nuorten kanssa työskentelevä: buenotalk.fi/ammattilaiset/.

Toivomme, että nämä valmiit aamunavaukset helpottavat arkeasi ja innostavat nuoria oppimaan tärkeitä asioita hyvinvoinnista! <3

Edellinen Seuraava

Lisää juttuja tästä aiheesta